Τα Half-Moon Nails επέστρεψαν – 10 μανικιούρ που κολακεύουν και κοντά και μακριά νύχια

Μαρία Ροδίτη
Τα Half-Moon Nails επέστρεψαν – 10 μανικιούρ που κολακεύουν και κοντά και μακριά νύχια
Instagram: @liliandcata_nailsaloon

Τα Half-Moon Nails ξεκίνησαν ως trend τη χρυσή εποχή του Hollywood και τώρα κάνουν δυναμικό comeback.

Οι τάσεις στο μανικιούρ για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2022 – ευτυχώς- είναι άπειρες. Και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσουν να προκύπτουν κι άλλες, πιο fresh και fashionable. Το πιο πρόσφατο και hot nail trend; Τα half-moon nails.

Tα half moon nails έχουν κάνει δυναμικό comeback και βρίσκονται ανάμεσα στις top τάσεις του φθινοπώρου που αξίζει να δοκιμάσεις. Είτε έχεις κοντά, είτε μακριά νύχια. Γιατί… δεν ξέρω αν στο είπα, αλλά τα half-moon nails κολακεύουν κάθε μήκος νυχιών.

Μαυρόασπρα νύχια: Το πιο κομψό μανικιούρ για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

Τι είναι τα half-moon nails

Half-moon nails λέμε το μανικιούρ που στην αρχή του νυχιού και κοντά στο δέρμα σχηματίζει ένα μισοφέγγαρο. Δηλαδή, το μισοφέγγαρο αυτό είναι βαμμένο σε ένα χρώμα (ή και σε κανένα, στο φυσικό του χρώμα), ενώ το υπόλοιπο νύχι έχει άλλο χρώμα βερνικιού. Σκέψου το, δηλαδή, κάπως σαν ανάποδο γαλλικό μανικιούρ.

Το συγκεκριμένο nail art ήταν super hot στη Χρυσή Εποχή του Hollywood (μεταξύ της δεκαετίας του ’20 και του ’60) και τώρα επέστρεψε για να δώσει και σε εσένα Hollywood vibes. Ψήνεσαι;

Ώρα για nail inspo

Τα half-moon nails είναι πολύ εύκολο να τα κάνεις και μόνη σου στο σπίτι. Γιατί αν χρησιμοποιήσεις μόνο ένα βερνίκι, απλώς δεν χρειάζεται να βάψεις όλη την επιφάνεια του νυχιού.

Είσαι έτοιμη για nail inspo; Στην παρακάτω gallery συγκέντρωσα για εσένα 10 half-moon nails σε γήινες, φθινοπωρινές αποχρώσεις αλλά και σε έντονα χρώματα, για εσένα που ακόμα δυσκολεύεσαι να πεις «αντίο» στο καλοκαίρι. Ανακάλυψέ τα!