Baby bangs: Η Katie Holmes ανανέωσε το look της για το φθινόπωρο με τις πιο edgy αφέλειες

Μαρία Ροδίτη
Baby bangs: Η Katie Holmes ανανέωσε το look της για το φθινόπωρο με τις πιο edgy αφέλειες

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Invision

Η Katie Holmes υιοθέτησε την πιο punk-rock εκδοχή των αφελειών.

Δεν την έχουμε συνηθίσει με extreme looks. Η Katie Holmes είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και την έχουμε πάντα στο μυαλό μας με natural μακιγιάζ, χαλαρά χτενίσματα και απλά κουρέματα. Η ηθοποιός, ωστόσο, αποφάσισε να καλωσορίσει το φθινόπωρο με εντελώς διαφορετική διάθεση, πιο edgy και punk-rock.

Η 43χρονη star υιοθέτησε το trend των baby bangs που είναι super hot τα τελευταία χρόνια, αλλά… δεν πάει σε όλες.

Bottleneck bangs, 70’s style και 5 ακόμη τάσεις στα κουρέματα θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο

Με baby bangs η Katie Holmes στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Στο fashion show του Tom Ford στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης εμφανίστηκε η Katie Holmes με άκρως ανατρεπτικό look. Η διάσημη ηθοποιός είχε τα μαλλιά της σε baby bangs, δηλαδή σε πολύ κοντές αφέλειες, που έφταναν οριακά μέχρι τη μέση του μετώπου.

https://www.instagram.com/p/Cin7SX0LdB2

Τα μαλλιά της τα είχε πιθανόν πιασμένα σε κότσο, όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες στις οποίες φοράει μαύρη κουκούλα, ενώ το αποτέλεσμα του χτενίσματός της ήταν sleek και shiny. Ποιος κρύβεται πίσω από το hairstyle; Ο celebrity hairstylist DJ Quintero, ο οποίος συνεργάζεται με A-list stars, όπως η Amanda Seyfried, η Lily Collins και η Sarah Jessica Parker. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν γνωρίζουμε αν όντως πρόκειται για ένα νέο κούρεμα ή αν απλά η Katie Holmes φόρεσε clips και οι αφέλειες είναι faux. Ο χρόνος θα δείξει!

https://www.instagram.com/p/CiiDP1vuaQ6

Οι baby bangs ΔΕΝ πάνε σε όλες

Οι baby bangs δεν κολακεύουν όλες, γι’ αυτό και πριν τις δοκιμάσεις θα πρέπει να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου hairstylist. Αν είσαι τολμηρή, ανατρεπτική και σου αρέσουν τα «ακραία» looks, τότε go for it.

Ο hair expert, Paul Edmond, πάντως, υποστηρίζει ότι για να διαλέξεις ένα τέτοιο look πρέπει να συμβαδίσεις ακόμα και στο ντύσιμό σου για να μπορέσεις να το υποστηρίξεις. Η απόφαση, λοιπόν, είναι ξεκάθαρα δική σου!