Bottleneck bangs, 70’s style και 5 ακόμη τάσεις στα κουρέματα θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Bottleneck bangs, 70’s style και 5 ακόμη τάσεις στα κουρέματα θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο

Ανακάλυψε τις πιο hot τάσεις του φθινοπώρου στα κουρέματα και κλείσε από τώρα ραντεβού στο κομμωτήριο!

Εντάξει, μην εκνευρίζεσαι! Το ξέρω ότι ακόμα είναι καλοκαίρι – και θα είναι για πολύ ακόμα- αλλά όλες οι trendsetters έχουν ήδη αρχίσει να δοκιμάζουν και να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις του φθινοπώρου. Να μην είσαι, λοιπόν, κι εσύ απόλυτα ενημερωμένη; Γι’ αυτό κι εγώ σήμερα αποφάσισα να σου «συστήσω» τα νέα trends στα κουρέματα για τη σεζόν που έρχεται.

Η εποχή αλλάζει, η διάθεση και ο καιρός αλλάζουν και μια αλλαγή είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Πόσο μάλλον όταν αφορά την εμφάνισή μας. Έτσι δεν είναι; Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί τα πιο hot κουρέματα του φθινοπώρου, τα οποία είναι chic, ανατρεπτικά, εντυπωσιακά και μια ευκαιρία να κάνεις κι εσύ τη διαφορά. Παρακάτω θα βρεις σίγουρα το haircut trend που σε αντιπροσωπεύει και αμέσως μετά… μπορείς να σηκώσεις το τηλέφωνο για να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο.

Fall vibes: 10 φθινοπωρινά κραγιόν που θα θέλεις να φοράς από σήμερα κιόλας

Τα πιο hot κουρέματα για το φθινόπωρο 2022

Κλασικές αφέλειες

afeleies.jpg

Ίσως για το καλοκαίρι οι αφέλειες να είναι κάπως κουραστικές και να σε βάζουν σε... ταλαιπωρία. Για το φθινόπωρο, όμως; Είναι μια τέλεια επιλογή, ειδικά αν δεν θες ριζική αλλαγή στο κούρεμά σου. Go for bangs, λοιπόν!

Bottleneck bangs

Οι bottleneck bangs είναι εμπνευσμένες από τον λαιμό ενός μπουκαλιού, εξ’ ου και το όνομα bottleneck. Στην ουσία, στη μέση του μετώπου οι αφέλειες είναι πιο κοντές, και όσο πλησιάζουν στα μάτια και στην άκρη του μετώπου μακραίνουν φτάνοντας μέχρι τα ζυγωματικά.

bottleneck_bangs.jpg

Οι συγκεκριμένες αφέλειες είναι πιο αραιές από τις κλασικές και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε πρόσωπο κολακεύοντάς το ανάλογα με το σχήμα του.

Surfer curtains

surfer_curtains.jpg

Πρόκειται για ένα κούρεμα με αναφορές στα 90's και τα 00's και αφορά τις πλαϊνές αφέλειες σε κοντά μαλλιά, τα οποία μπροστά είναι πιο μακριά και πίσω κονταίνουν.

70's style κουρέματα

style_seventees.jpg

Το έντονο φιλάρισμα αλλά και τα layers γύρω από το πρόσωπο παραπέμπουν στη δεκαετία του '70 και θα μας απασχολήσουν έντονα το φθινόπωρο.

Chic καρέ

chic_kare.jpg

Το έχουμε πει ξανά και ξανά! Το καρέ είναι το κούρεμα της δεκαετίας και δεν ήταν δυνατόν να λείπει από τα trends του φθινοπώρου. Συζήτησε με τον κομμωτή σου το μήκος και το στυλ του καρέ που θα σε κολακεύσει και go for it, χωρίς δισταγμούς.

Wolf cut

synatsaki_wolf_cut.jpg

Πρόκειται για μια μείξη του shag και του mullet κουρέματος, τα οποία επίσης είναι super hot τάσεις. Στην ουσία, το wolf κούρεμα συνδυάζει τον όγκο και το μάκρος του mullet με το φιλάρισμα του shag δίνοντας ένα πιο «άγριο» αποτέλεσμα σε κάθε look. Τα μαλλιά, λοιπόν, έχουν περισσότερη κίνηση, layers και φράντζες, ενώ δεν χρειάζεται να τους αφιερώσεις και πολύ χρόνο για styling.

Shaggy layers

https://www.instagram.com/p/CY-CPc5OLCu

Αν θέλεις λίγο... ακατάστατα μαλλιά, με πολύ κοντά ως μακριά layers, που δημιουργούν όγκο, τότε διάλεξε ένα shag κούρεμα.