Kendall Jenner, Meghan Markle και άλλες 5 stars δεν βγαίνουν από το σπίτι χωρίς αυτά τα foundation

Μαρία Ροδίτη
Kendall Jenner, Meghan Markle και άλλες 5 stars δεν βγαίνουν από το σπίτι χωρίς αυτά τα foundation

Το foundation είναι το «κλειδί» για να δημιουργήσεις έναν τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σου και οι celebrities το γνωρίζουν καλά αυτό.

Όλες λίγο-πολύ παρακολουθούμε το στυλ των celebrities που μας αρέσουν περισσότερο, αλλά και τις αλλαγές στην εμφάνισή τους – σε μαλλιά και μακιγιάζ. Και σίγουρα θα θέλαμε να κάνουμε μια «βουτιά» στην τσάντα και το νεσεσέρ τους ώστε να μάθουμε τι προϊόντα χρησιμοποιούν και πάντα έχουν τόσο λαμπερή επιδερμίδα.

Ναι, οπωσδήποτε οι θεραπείες ομορφιάς που κάνουν, παίζουν τον ρόλο τους. Σημασία έχει, όμως, και το foundation: το beauty item που δημιουργεί την τέλεια βάση στο πρόσωπο για να μπορέσουν μετά κι εκείνες να απογειώσουν το οποιοδήποτε make up look. Κι ευτυχώς για μας, είναι πολλές οι stars – ανάμεσά τους Kendall Jenner, Meghan Markle και Halsey- που έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει ποιο make up λατρεύουν και δεν αποχωρίζονται.

Genius! Tips για να χρησιμοποιήσεις το καλοκαιρινό σου foundation και το φθινόπωρο

Τα foundation που λατρεύουν οι celebrities

Halsey

nyx_halsey.JPG

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, BORN TO GLOW! NATURALLY RADIANT FOUNDATION

Υπέροχο foundation με λαχταριστή σύνθεση που χαρίζει κλιμακωτή μέτρια κάλυψη και φυσικό, φωτεινό αποτέλεσμα που διαρκεί. Η υγρή του σύνθεση απλώνεται υπέροχα και μάλιστα συνεργάζεται με την επιδερμίδα για να χαρίσει λεία, ομοιόμορφη όψη.

Kendall Jenner

armani_jenner.jpeg

Giorgio Armani Power Fabric Foundation 5.25

«Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα. Από τότε που ήμουν πολύ μικρή. Μια από τις αδερφές μου μου το πρότεινε και το δοκίμασα. Φαίνεται σαν να μην έχω κάνει καθόλου μακιγιάζ», έχει δηλώσει η Kendall Jenner.

Meghan Markle

dior_meghan.JPG

DIOR BACKSTAGE, Face & Body Foundation

Αν και η Meghan Markle δεν αποκαλύπτει τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί, ο makeup artist της, Daniel Martin, το έκανε σε συνέντευξή του στο Allure και πρόδωσε το foundation της.

Gemma Chan

bobbi_brown_makeup.JPG

BOBBI BROWN, Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15

«Το χρησιμοποιώ ακριβώς εκεί που πρέπει να ισορροπήσω λίγο την επιδερμίδα μου», έχει δηλώσει η ηθοποιός, Gemma Chan.

Winnie Harlow

mac_winnie.JPG

MAC, STUDIO FIX FLUID SPF 15

Ένα φανταστικό foundation που συνδυάζει φυσικό ματ αποτέλεσμα και μέτρια προς πλήρη προσαρμόσιμη κάλυψη με ευρύ φάσμα προστασίας UVA/UVB SPF 15/PA++.

Victoria Beckham

burberry_beckham.JPG

Burberry, Matte Glow Fluid Foundation

Διαθέσιμο σε 30 διαφορετικές αποχρώσεις, το πανάλαφρο foundation προσφέρει υψηλή κάλυψη διασφαλίζοντας την άψογη, φυσική, αψεγάδιαστη εμφάνιση της επιδερμίδας.

Camila Cabello

loreal_camila.jpg

L'Oreal Paris Makeup Infallible Up to 24HR Pro-Glow Foundation

Ελαφρύ και κρεμώδες, αυτό το μακράς διαρκείας foundation χαρίζει λαμπερό φινίρισμα που διαρκεί. Με μέτρια κάλυψη, κρύβει άμεσα τις ατέλειες και προσφέρει καθαρή επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για κανονικές έως ξηρές επιδερμίδες.