Η Μαίρη Συνατσάκη με το τέλειο φθινοπωρινό look για off duty εμφανίσεις

Μαρία Ροδίτη
Η Μαίρη Συνατσάκη με το τέλειο φθινοπωρινό look για off duty εμφανίσεις

Η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη με super chic beauty look που εύκολα μπορείς κι εσύ ν’ αντιγράψεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μιας και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Για αυτήν την όμορφη περίοδο που βιώνει στη ζωή της, στο πλευρό του αγαπημένου της Ίαν Στρατή, μίλησε η influencer χθες (28/9) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου και πραγματοποίησε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Η Mairiboo υιοθέτησε το απόλυτο look για τις off duty εμφανίσεις και αφέθηκε – όπως πάντα- στα μαγικά χέρια της make up artist, Γωγώς Νικηφοράκη, και του hairstylist, Στέφανου Βασιλάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκοψε τα μαλλιά της! Υιοθέτησε την τάση του wolf cut

Κόκκινο κραγιόν και ελαφρύ wet look

Φορώντας ασπρόμαυρη ολόσωμη φόρμα από την οποία διακρινόταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της, εμφανίστηκε η Μαίρη Συνατσάκη στην Ελένη Μενεγάκη. Η επιχειρηματίας και influencer ολοκλήρωσε το look με ελαφρύ wet look, κόκκινο κραγιόν στα χείλη και μαύρο μολύβι ματιών.

https://www.instagram.com/p/CjDs_fVrpIl

Ειδικότερα, η Μαίρη είχε χαλαρούς κυματισμούς με έντονη χωρίστρα στο πλάι, όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού και τραβηγμένα προς τα πίσω τα μαλλιά. Το look ήταν ελαφρώς wet, αλλά… τόσο όσο. Στο μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν στα χείλη έκανε τη διαφορά, ενώ το μαύρο eyeliner και οι γήινες αποχρώσεις σκιών έφεραν την ισορροπία στην εικόνα της Mairiboo.

Δεν είναι υπέροχο το look; Πρόκειται για ένα μακιγιάζ κι ένα χτένισμα που ταιριάζει απόλυτα σε μια βραδινή έξοδο με τις φίλες σου για ποτό ή φαγητό, σε έναν γάμο ή μια βάπτιση, αλλά ακόμα και σε ένα επαγγελματικό dinner. Τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

Shopping time

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις copy the look, χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα κόκκινο κραγιόν κι ένα μαύρο μολύβι ματιών. Και στην gallery θα βρεις τα 2 πιο απαραίτητα beauty items που όλες πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας.

Έτοιμη για beauty shopping;