Το αγαπημένο μανικιούρ της Μαίρης Συνατσάκη είναι τάση κάθε σεζόν – Και αυτό το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Το αγαπημένο μανικιούρ της Μαίρης Συνατσάκη είναι τάση κάθε σεζόν – Και αυτό το φθινόπωρο

Η Μαίρη Συνατσάκη σού δίνει το πιο chic nail inspo που χρειάζεσαι για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις celebrities που μας αρέσει να παρακολουθούμε τόσο για inspiration όσο και για τις beauty επιλογές της. Βλέπεις, η influencer και επιχειρηματίας δημιουργεί κομψά και fashion forward χτενίσματα και μακιγιάζ, ενώ έχει λατρεία και στα μανικιούρ, τα οποία άλλοτε είναι κλασικά και άλλοτε πιο εξεζητημένα, αλλά πάντα διακριτικά.

Ναι, καλά κατάλαβες! Για το νέο nail art της Μαίρης θα μιλήσουμε σήμερα, το οποίο αποκάλυψε ότι είναι και το αγαπημένο της. Ποιο είναι αυτό; Τα nude nails, φυσικά!

Η Μαίρη Συνατσάκη με το τέλειο φθινοπωρινό look για off duty εμφανίσεις

Με nude nails η Μαίρη Συνατσάκη

Με ένα Insta Story η Mairiboo αποκάλυψε στους fans της το νέο της μανικιούρ, το οποίο – όπως είπε- είναι και το αγαπημένο της. Η 37χρονη influencer επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά την προσωπική της nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου, κι έκανε nude nails.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν επέλεξε κάποιο σχέδιο στα νύχια της, αλλά προτίμησε την απόλυτη μονοχρωμία σε υπέροχο αμυγδαλωτό σχήμα, που έκανε τα δάχτυλά της να μοιάζουν πιο μακριά, λεπτά και κομψά. Και κάπως έτσι μας υπενθύμισε ότι το nude μανικιούρ είναι πάντα επίκαιρο, δεν έχει εποχή και σεζόν, άρα μπορείς να το κάνεις όποτε θέλεις και για κάθε μα κάθε περίσταση. Ακόμα και νυφούλα να ετοιμάζεσαι να ντυθείς και δεν θέλεις κάποια γαλακτερή απόχρωση, τα nude nails είναι… σωτήρια λύση.

https://www.instagram.com/p/CeBEm3rLeE2

DIY nude nails

Όπως είδες παραπάνω, τα nude nails της Μαίρης Συνατσάκη είναι πανεύκολα. Μπορείς άνετα να τα κάνεις μόνη σου στο σπίτι, αρκεί… να έχεις και το κατάλληλο βερνίκι νυχιών.

Εγώ είμαι εδώ για αυτό, λοιπόν! Μετά από έρευνα που έκανα, βρήκα 5 υπέροχα nude βερνίκια, τα οποία θα σου χαρίσουν super chic μανικιούρ και θα τα χρησιμοποιήσεις όσο κάνεις μόνη σου στο σπίτι beauty cocooning. Ξέρεις, λέω για τις μάσκες, το αφρόλουτρο, τα scrubs και όλα αυτά που σε εμάς τα κορίτσια αρέσει να κάνουμε όταν ο καιρός είναι άκρως φθινοπωρινός. Ε, κι ένα μανικιούρ μπορεί να μπει στο πρόγραμμα!