Νέα μέρα, νέο nail art: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλάζει τα μανικιούρ όπως τα φορέματά της

Μαρία Ροδίτη
Νέα μέρα, νέο nail art: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλάζει τα μανικιούρ όπως τα φορέματά της

Animal print, mermaid, με καρδούλες, με στρας… Τα μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι σκέτη έμπνευση.

Στην Τενερίφη για τα γυρίσματα του Love Island βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως ακόμα και μακριά από τη βάση της – την Αθήνα- δεν ξεχνά την αγαπημένη της beauty συνήθεια: το ραντεβού στη nail artist. Η παρουσιάστρια/μοντέλο λατρεύει τα ιδιαίτερα nail art και μας το έχει αποδείξει άπειρες φορές τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, μας χάρισε overdose από μανικιούρ μέσα από το Instagram account της και ήταν πραγματικά τόσα πολλά και ξεχωριστά που πιστεύουμε ότι… η Ηλιάνα αλλάζει τα nail art όπως και τα φορέματά της. Animal print, mermaid, με καρδούλες και με στρας: στα νύχια της 34χρονης θα βρεις πραγματικά ιδέες που ούτε καν είχες φανταστεί.

Mermaid nails: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο παραμυθένιο μανικιούρ για κάθε εποχή

Matchy matchy τα φορέματα με τα νύχια

Αν κάνεις ένα scroll στον λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram και στις πρόσφατες αναρτήσεις της θα δεις πως σχεδόν πάντα συνδυάζει το μανικιούρ με το φόρεμά της. Χρωματικά, εννοώ!

Το τιρκουάζ φόρεμά της το έχει συνδυάσει με mermaid nails, το κόκκινο φόρεμά της με κόκκινα-ασημί νύχια, το φούξια φόρεμα με φούξια γαλλικό μανικιούρ και το animal print jacket της με ίδιο σχέδιο στα νύχια.

Στην gallery μπορείς να δεις όλα τα matchy matchy μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τα φορέματά της για να πάρεις όλο το nail inspo που χρειάζεσαι. Εκείνη έχει υιοθετήσει τελευταία το trend των stiletto nails, εσύ όμως μπορείς να δοκιμάσεις τα μανικιούρ της και σε κοντά νύχια.

Τα stiletto και αμυγδαλωτά νύχια ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις

Φυσικά, η επιλογή των stiletto nails της παρουσιάστριας του Love Island δεν είναι τυχαία. Τα μακριά και μυτερά νύχια είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του 2022 και θα μας απασχολήσουν έντονα τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας.

Αντίστοιχα, πολύ μεγάλη τάση είναι και τα αμυγδαλωτά νύχια και αν θες τη γνώμη μας…. Είναι ό,τι πιο chic μπορείς να δοκιμάσεις. Λιτό, απλό και απέριττο, το αμυγδαλωτό σχήμα μπορεί να απογειωθεί με το κατάλληλο μανικιούρ.