Copper red: Το πιο extreme κόκκινο στα μαλλιά αναδεικνύει κάθε τόνο επιδερμίδας

Μαρία Ροδίτη
Copper red: Το πιο extreme κόκκινο στα μαλλιά αναδεικνύει κάθε τόνο επιδερμίδας

Είτε είσαι πολύ λευκή, είτε έχεις σταρένιο ή σκουρόχρωμο δέρμα, το copper red θα σε αναδείξει και με το παραπάνω.

Stop the press! Το copper red είναι η πιο δυναμική, μοντέρνα και hot απόχρωση κόκκινου αυτό το φθινόπωρο. Και, ναι! Σε προκαλεί να τη δοκιμάσεις συγκεκριμένα αυτήν την εποχή, που αναζητάς να κάνεις μια μικρή (ή μεγάλη;) αλλαγή στην εμφάνισή σου, που θέλεις να κάνεις πιο ξεχωριστή τη μετάβαση από το καλοκαίρι στον χειμώνα.

Θα μου πεις… Λίγο δύσκολο το κόκκινο και κάπως τολμηρό. Ναι είναι, αλλά επίσης είναι και πολύ εντυπωσιακό, ξεχωριστό και signature. Όπου κι αν πας με copper red hair δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουν. Για τους σωστούς λόγους πάντοτε.

Red alert! 5 κοκκινομάλλες celebrities και 5 tips για να φροντίσεις τα κόκκινα μαλλιά σου

Το copper red κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας

Θα εστιάσω σε κάτι πολύ βασικό. Το copper red ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Είτε είσαι πολύ λευκή και διακρίνονται ακόμα και οι φλέβες στο δέρμα σου (εγώ είμαι αυτή, #true), είτε έχεις σταρένιo, είτε πολύ σκούρο δέρμα, το copper θα γίνει το χρώμα σου.

https://www.instagram.com/p/CihDpn4L-8X

Βλέπεις, αυτό το χρώμα μαλλιών, που εμπεριέχει πλούσιο καστανό, ζωηρό κόκκινο και χάλκινο, φωτίζει τις ψυχρές επιδερμίδες και εξισορροπεί τη φωτεινότητα στις ζεστές. Δημιουργεί, δηλαδή, μια υγιή λάμψη και μια πολύ εντυπωσιακή εικόνα.

Προσοχή στη συντήρηση

Καλά ως εδώ, αλλά όπως σίγουρα ξέρεις, το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά θέλει και πολύ εντατική περιποίηση. Άπαξ και το τολμήσεις, λοιπόν, θα πρέπει να χρησιμοποιείς ειδικά σαμπουάν, conditioners και μάσκες για βαμμένα μαλλιά, να μην τα ταλαιπωρείς σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες των εργαλείων hairstyling και να ανανεώνεις το χρώμα σου στο κομμωτήριο κάθε 25-30 μέρες περίπου.

Και υπάρχει αιτία πίσω από όλη αυτήν τη φροντίδα. Το οποιοδήποτε κόκκινο χρώμα ξεθωριάζει εύκολα, διότι το μόριο του κόκκινου χρώματος κάθεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και του φλοιού της τρίχας αντί να διεισδύει στα μαλλιά τόσο βαθιά όσο άλλα μόρια χρώματος. Γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεται και σωστή και πιο συχνή συντήρηση. Τι λες; Έτοιμη να πάρεις το copper red inspo που χρειάζεσαι στην gallery για να κλείσεις με σιγουριά το ραντεβού στο κομμωτήριο; Για πάμε!