Bordeaux nails: Η JLo δημιούργησε το πιο chic μανικιούρ με βερνίκι που κοστίζει κάτω από 12€

Μαρία Ροδίτη
Bordeaux nails: Η JLo δημιούργησε το πιο chic μανικιούρ με βερνίκι που κοστίζει κάτω από 12€

Το συγκεκριμένο βερνίκι είναι «επένδυση» και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Είναι nail lover και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Η Jennifer Lopez παρακολουθεί όλα τα trends στα νύχια, βλέπει τι «παίζει» περισσότερο κι επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία τον nail artist της, τον Tom Bachik, ο οποίος πάντα δημιουργεί στα νύχια της.

Και μπορεί τις περισσότερες φορές η 53χρονη star να επιλέγει τις πιο hot τάσεις, όμως μένει πιστή και σε σταθερές αξίες, όπως έκανε τώρα, κι επέλεξε την απόλυτη απόχρωση του φθινοπώρου: το μπορντό.

Milk bath nails: Η Jennifer Lopez υιοθέτησε από τώρα το μεγαλύτερο nail trend του καλοκαιριού

Bordeaux nails για την Jennifer Lopez

Για να απογειώσει το μαύρο με λευκές, ψιλές ρίγες φόρεμά της – το οποίο παρεμπιπτόντως είχε βαθύ και sexy ντεκολτέ- η Jennifer Lopez αποφάσισε να βάψει τα νύχια της στην πιο fashion forward, αλλά διαχρονική απόχρωση όλων των εποχών: το μπορντό.

https://www.instagram.com/p/CjrZP5crs8l

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η superstar έχει επιλέξει ένα βαθύ μπορντό, στο χρώμα του κρασιού, το οποίο μοιάζει πολυτελές χάρη στη γυαλάδα του και υπέρκομψο χάρη στο σχήμα νυχιών. Ο Tom Bachik, ο nail artist της JLo, έχει γράψει στην ανάρτησή του: «Το look της χθεσινής βραδιάς, καθαρό Ralph Lauren. Το make up ήταν καθαρό και φρέσκο. Η τελειότητα στα μαλλιά ήρθε με λαμπερούς κυματισμούς. Η ομορφιά, το κλασικό, ο μινιμαλισμός ήταν το vibe της συνολικής εμφάνισης και τα νύχια ήρθα να συμπληρώσουν το look. Επιλέξαμε το Essies #424 Bordeaux για να κάνουμε ακριβώς αυτό! Κοντά, δυνατά νύχια με φυσικό σχήμα, που βοηθούν το χρώμα να αναδυθεί. Σε συνδυασμό με το μαύρο ριγέ φόρεμα Ralph Lauren και τα χρυσά κοσμήματα μάς έδωσαν διαχρονική δύναμη, κομψότητα και στυλ».

https://www.instagram.com/p/Cjsgnnwr8nF

Το βερνίκι της JLo κοστίζει κάτω από 12€

Αν κι εσύ ψάχνεις για το ιδανικό, το απόλυτο φθινοπωρινό μανικιούρ, το μπορντό είναι μια πολύ safe επιλογή. Μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι, ώστε να μην ξοδευτείς στη μανικιουρίστ, και μπορείς να έχεις το βερνίκι που θα σε συντροφεύει κάθε φορά που θέλεις να βάψεις τα νύχια σου σε αυτό το χρώμα.

essie_bordo_jlo.jpg

Ποιο χρησιμοποίησε ακριβώς η Jennifer Lopez; Το Essie, Bordeaux 50, το οποίο μπορείς να βρεις στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών, αλλά και σε επιλεγμένα κομμωτήρια στην τιμή των 11,30 €. Καλή επένδυση, αν σκεφτείς ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο βερνίκι ξανά και ξανά μέσα στον χειμώνα γλιτώνοντας χρήματα και από τη nail artist. #Beautyonabudget λέμε!