2 tips για τέλειες και καλοσχηματισμένες μπούκλες από τον hairstylist της Rihanna

Μαρία Ροδίτη
2 tips για τέλειες και καλοσχηματισμένες μπούκλες από τον hairstylist της Rihanna

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

2019 Invision

Η Rihanna έχει εκ φύσεως σγουρά μαλλιά και έχει βρει τη «χρυσή τομή» για να είναι πάντα σαν να βγήκε μόλις από το κομμωτήριο.

Αν έχεις σγουρά μαλλιά, τότε με καταλαβαίνεις. Τις περισσότερες μέρες ξυπνάς με έντονο φριζάρισμα, με ατίθασες τούφες που δεν «κάθονται» με τίποτα, με μαλλιά… αφάνα. Και άντε να πιάσεις το ισιωτικό στα χέρια σου για να τα σουλουπώσεις λίγο, και άντε να σε κυνηγά ο χρόνος το πρωί για να φύγεις για το γραφείο.

Φαντάζομαι πως κάπως έτσι ήταν παλιά η Rihanna, η οποία επίσης τυγχάνει να έχει σγουρά μαλλιά. Μέχρι που βρήκε τον προσωπικό της hairstylist, Yusef Williams, και από τότε δεν βίωσε ποτέ ξανά bad hair day.

Το viral trick του TikTok για να μην «πέσουν» ποτέ ξανά οι μπούκλες στα λεπτά μαλλιά σου

Το «κλειδί» για καλοσχηματισμένες μπούκλες με κίνηση

Μιλώντας στο ισπανικό περιοδικό People Chica, ο hairstylist της Rihanna, Yusef Williams, αποκάλυψε το βασικότερο μυστικό για τέλειες μπούκλες με κίνηση. Ποιο είναι αυτό; Η μικρή ποσότητα σε προϊόντα styling. «Οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά τείνουν να πιστεύουν όσο περισσότερο προϊόν για μπούκλες βάλουν πάνω στα μαλλιά τους, τόσο το καλύτερο. Δεν ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο», έχει δηλώσει ο Yusef Williams.

World Premiere of

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Ο hairstylist της Rihanna ισχυρίζεται ότι τα πολλαπλά προϊόντα που πολλές γυναίκες βάζουν στα μαλλιά τους ίσως και να μην έχουν θρεπτική αξία για την τρίχα. Ίσως, δηλαδή, να της κάνουν κακό, παρά καλό. «Δεν χρειάζονται πολλά-πολλά τα σγουρά μαλλιά. Αν βάλουν οι γυναίκες leave in conditioner ή serum μετά το λούσιμο και πριν το styling, θα είναι μια χαρά τα σγουρά μαλλιά τους. Και πολύ απαλά, μάλιστα. Προσοχή, όμως! Πρέπει να επιλέγουν προϊόντα που δεν περιέχουν αλκοόλ», επισημαίνει ο Yusef Williams.

https://www.instagram.com/p/Cc5tPYPllTT

Το σαμπουάν… μετράει

Εκτός, λοιπόν, από ένα καλό serum ή leave in conditioner σε μικρή ποσότητα για τέλειες μπούκλες, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς και το σωστό σαμπουάν, όπως λέει ο hairstylist της Rihanna. Τι σημαίνει, όμως, σωστό σαμπουάν;

Σημαίνει ένα σαμπουάν που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και είναι ιδανικό για μαλλιά με μπούκλες. Και στην gallery θα βρεις 5 σαμπουάν ιδανικά για τα σγουρά μαλλιά σου, τα οποία δεν θα αλλάζεις με τίποτα!