Eyelash fever: Οι 5 καλύτεροι οροί για βλεφαρίδες μακριές, πυκνές και με τέλεια καμπύλη

Μαρία Ροδίτη
Eyelash fever: Οι 5 καλύτεροι οροί για βλεφαρίδες μακριές, πυκνές και με τέλεια καμπύλη

Οι τέλειες βλεφαρίδες πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση και δίνουν boost στην αυτοπεποίθησή μας. Και για να τις πετύχουμε δεν χρειαζόμαστε μόνο μια καλή μάσκαρα, αλλά πρωτίστως έναν ορό.

Η μάσκαρα είναι αναπόσπαστο item του νεσεσέρ και του μακιγιάζ των περισσότερων γυναικών. Και δικαίως! Τονίζει τις βλεφαρίδες, τους δίνει πιο όμορφο και καμπυλωτό σχήμα, όγκο και μάκρος. Και, φυσικά, δίνει περισσότερη ένταση στο βλέμμα. Καλά ως εδώ, όμως, καταλαβαίνεις ότι – όπως όλο το πρόσωπο κάπως ταλαιπωρείται με το μακιγιάζ και για αυτό κάνουμε skincare- έτσι και οι βλεφαρίδες θέλουν… την περιποίησή τους.

Τι σημαίνει περιποίηση; Σημαίνει ότι καλό είναι να χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου ορό βλεφαρίδων ή αλλιώς eyelash serum για να τις βλέπεις να αναπτύσσονται πιο γρήγορα, να είναι πιο ανθεκτικές, να μη σπάνε και το σχήμα τους να είναι απλά τέλειο.

Mascara cocktailing: Η τεχνική που σου χαρίζει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες μόνο με μάσκαρα

Τι είναι ο ορός βλεφαρίδων

Πριν πάμε για… beauty shopping ας δούμε τι πρέπει να ξέρεις για τον ορό βλεφαρίδων. Το eyelash serum, λοιπόν, είναι μια φόρμουλα που ενισχύει και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Φαντάσου το σαν μια θεραπεία για να γίνουν πιο δυνατές και ανθεκτικές οι βλεφαρίδες σου, για να μη σπάνε.

vlefarides.jpg

Όσο για τη σωστή χρήση του; Μπορείς να το εφαρμόζεις 2-3 φορές την ημέρα και ιδανικά πριν τον ύπνο, ώστε όλα τα συστατικά του ορού να δρουν όσο εσύ κοιμάσαι.

Οι καλύτεροι οροί βλεφαρίδων της αγοράς

Πάμε τώρα να δούμε ποιους ορούς βλεφαρίδων πρέπει να βάλεις στη λίστα σου πριν την επόμενη εξόρμηση για beauty shopping!

korres_eyelashserum.JPG

KORRES, Ορός Ενισχυμένης Θρέψης για Βλεφαρίδες και Φρύδια

Ορός ενισχυμένης θρέψης για βλεφαρίδες και φρύδια με όγκο, πυκνότητα και υγιή όψη. Με την καινοτόμο σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ισχυρά δραστικά συστατικά, οι βλεφαρίδες και τα φρύδια πυκνώνουν, αποκτούν όγκο και τέλειο σχήμα, χαρίζοντας στο βλέμμα ένταση και βάθος.

MAXFACTOR_EYELASHSERUM.JPG

MAX FACTOR, FALSE LASH EFFECT SERUM

Η εξαιρετικά μαλακτική του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά σύμπλεγμα βιταμινών, πρωτεϊνών και πεπτιδίων, όπως το καστορέλαιο και το εκχύλισμα από μπαμπού. Γι' αυτό και διεγείρει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων και των φρυδιών, ενώ παράλληλα προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την πτώση.

ordinary_eyelashserum.JPG

THE ORDINARY, Multi-Peptide Lash And Brow Serum

Συμπυκνωμένος, άχρωμος έως ανοιχτοκίτρινος, ελαφρύς ορός που έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει στις βλεφαρίδες και τα φρύδια πιο πυκνή, γεμάτη και υγιή όψη.

KIKOMILANO_EYELASHSERUM.jpg

Kiko Milano, New Pro Gel Mascara Lash Serum

Το καινοτόμο σύμπλεγμα K2prolash, μια ομάδα βιοτεχνολογικών ενεργών συστατικών, δρα στη δομή των βλεφαρίδων, ενισχύοντας και δυναμώνοντάς τις από μέσα προς τα έξω.

SHISEIDO_EYELASHSERUM.JPG

Shiseido, Full Lash Serum

Ενυδατώνει, θρέφει και προσφέρει όγκο στις βλεφαρίδες κάνοντάς τις legendary!