Cleansing Balms: Γιατί πρέπει να αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς και τα 10 καλύτερα της αγοράς

Cleansing Balms: Γιατί πρέπει να αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς και τα 10 καλύτερα της αγοράς

Τα balm καθαρισμού ίσως δεν είναι ακόμα μέρος της ρουτίνας τους, πρέπει όμως να ενταχθούν και σήμερα θα μάθεις ακριβώς το γιατί, αλλά και ποιοι να προτιμήσεις. Ρίξε μία ματιά.

Ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτος αλλά ο βραδινός καθαρισμός, ο πιο σημαντικός από όλους. Βλέπεις, το βράδυ η επιδερμίδα μας έχει επάνω της… τα πάντα: Αντηλιακά, κρέμες, μακιγιάζ, σκόνη, λιπαρότητα και ρύπους. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, γιατί λέμε ότι ο βραδινός καθαρισμός είναι υψίστης σημασίας. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ΠΡΕΠΕΙ (ναι, με κεφαλαία) να τον κάνεις, αλλά με τι προϊόν;

Εκτός και αν είσαι σε κωματώδη κατάσταση από την κούραση ή/και το ξενύχτι, ξεχνάς τα μαντηλάκια καθαρισμού. Έπειτα έχουμε τα νερά ντεμακιγιάζ και τα γαλακτώματα… Ok είναι, αλλά δεν αρκούν μόνα τους. Όσο για τα σαπούνια… Είναι τα αγαπημένα μας, αλλά και εκείνα δεν αρκούν από μόνα τους για να αφαιρέσουν και το μακιγιάζ, και τα προϊόντα αλλά και τους ρύπους αποτελεσματικά και τελείως. Τι μένει λοιπόν;

Το hack με το micellar water για πιο βαθύ καθαρισμό προσώπου + 5 τέλεια προϊόντα για το νεσεσέρ

Τα balms καθαρισμού

Τα balms καθαρισμού είναι ό, τι πιο απολαυστικό (seriously) και αποτελεσματικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις στον βραδινό σου καθαρισμό. Τα balms καθαρισμού βλέπεις, αποτελούνται από έλαια και θρεπτικά, καθαριστικά συστατικά, τα οποία μπορούν να αφαιρέσουν με μία κίνηση όλα τα προϊόντα και τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά δεν θα μείνεις στη μία κίνηση…

pexels-koolshooters-7143263.jpg

Η υφή των balms καθαρισμού, είναι πολυτελής, πλούσια, decadent και θα σε κάνει να αφιερώσεις πολλά περισσότερα λεπτά στον καθαρισμό σου από ότι συνήθως. Αμέσως μόλις νιώσεις την στέρεη, balm υφή τους να μετατρέπεται σε πολυτελές έλαιο ή γαλάκτωμα, θα ξετρελαθείς. Μόλις μάλιστα, παρατηρήσεις το πόσο εύκολα αφαιρούν τα πάντα από την επιδερμίδα σου, θα εθιστείς.

Ανθρακούχο νερό: Είναι αυτό που έλειπε από την ρουτίνα περιποίησής σου…

Κάνουν για όλους;

Τα cleansing balms είναι ιδανικά για τις πιο ξηρές ή κανονικές επιδερμίδες, καθώς δεν αφυδατώνουν την επιδερμίδα και τη γεμίζουν θρέψη. Ωστόσο, είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για τα λιπαρά. Ναι, ακόμα και για τα λιπαρά, μην απορείς. Καθώς η ρουτίνα σου δεν σταματά στον καθαρισμό, και έπονται άλλα, εξειδικευμένα για την επιδερμίδα σου προϊόντα, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις άφοβα.

Βέβαια, αν έχεις επιδερμίδα με τάση για ακμή, πρέπει να μιλήσεις πρώτα με τον δερματολόγο σου, αλλά αυτό πρέπει πάντα να το κάνεις, καθώς το δικό σου δέρμα έχει ιδιαίτερες ανάγκες.

Ποιο θα επιλέξεις όμως;

Όπως ίσως θα κατάλαβες, λατρεύουμε τα cleansing balms, Και θα θέλαμε –αν μη τι άλλο- να τα δοκιμάσεις σήμερα κιόλας. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 10 αγαπημένα μας, τα οποία είναι φιλικά προς κάθε επιδερμίδα και θα τα λατρέψεις και εσύ όσο εμείς. Enjoy queen…

Back to basics: Ξεκινάμε τη σεζόν σωστά με τα καλύτερα gel προσώπου και συμβουλές καθαρισμού

YOUTH TO THE PEOPLE, SUPERBERRY DREAM CLEANSING BALM

YOUTH-TO-THE-PEOPLE-SUPERBERRY-DREAM-CLEANSING-BALM.png

Μεταξένιο balm, με σύνθεση ελαίου που μετατρέπεται σε γαλάκτωμα, το οποίο αφαιρεί το μακιγιάζ ενώ παράλληλα λειαίνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς την απόλυτα καθαρή.

BELIF, AQUA BOMB MAKEUP REMOVING CLEANSING BALM

BELIF-AQUA-BOMB-MAKEUP-REMOVING-CLEANSING-BALM.png

Απολαυστικό balm καθαρισμού εμπλουτισμένο με άνθος λωτού και ρίζα αλθαίας, αλλά και με την ενυδατική σύνθεση της κορυφαίας σε πωλήσεις κρέμας Aqua Bomb.

MILK MAKEUP, HYDRO UNGRIP CLEANSING BALM

MILK-MAKEUP-HYDRO-UNGRIP-CLEANSING-BALM.png

Ένα balm καθαρισμού με 85% φυσικά συστατικά, που απομακρύνει το επίμονο μακιγιάζ, τα αντηλιακά, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, απαλή και ενυδατωμένη.

SUNDAY RILEY, BLUE MOONTRANQUILITY CLEANSING BALM

SUNDAY-RILEY-BLUE-MOONTRANQUILITY-CLEANSING-BALM.png

Cleansing balm, εμπλουτισμένο με ευεργετικά αιθέρια έλαια μπλε και άγριου χαμομηλιού, μανταρινιού και βανίλιας, καθώς και βιολογικά βούτυρα κακάο και μορίνγκα Καθαρίζει αποτελεσματικά αλλά απαλά ενώ παράλληλα χαλαρώνει το πνεύμα και εξισορροπεί τις αισθήσεις.

ESTÉE LAUDER, ADVANCED NIGHT MICRO CLEANSING BALM

ESTEE-LAUDER-ADVANCED-NIGHT-MICRO-CLEANSING-BALM.png

Balm με ελαφριά σύνθεση, το οποίο μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο έλαιο καθαρισμού και στη συνέχεια με τη χρήση νερού, σε ένα κρεμώδες γαλάκτωμα που απομακρύνεται εύκολα, για μια αίσθηση καθαρότητας και ενυδάτωσης χωρίς λιπαρά υπολείμματα.

BOBBI BROWN, EXTRA CLEANSING BALM

BOBBI-BROWN-EXTRA-CLEANSING-BALM.png

Ένα balm καθαρισμού, εμπλουτισμένο με έλαιο πορτοκαλιού, το οποίο θρέφει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρίπους, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.

CLINIQUE, TAKE THE DAY OFF CLEANSING BALM

CLINIQUE-TAKE-THE-DAY-OFF-CLEANSING-BALM.png

Ένα fun προϊόν, το οποίο μεταμορφώνεται από στέρεο βάλσαμο σε λάδι. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και ξεπλένεται εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή να ξηραίνει την επιδερμίδα.

GUERLAIN, CRÈME DE BEAUTÉ CLEANSING CREAM

GUERLAIN-CREME-DE-BEAUTE-CLEANSING-CREAM.png

Πολυτελής και πλούσια κρέμα balm για απολαυστικό ντεμακιγιάζ, που θα αφήσει το δέρμα σου απόλυτα καθαρό, ελαφρά ενυδατωμένο και θα σε ταξιδέψει με τη μυρωδιά της.

SISLEY, MAKEUP REMOVER BALM

SISLEY-MAKEUP-REMOVER-BALM.png

Ένα καθαριστικό balm, εμπλουτισμένο με 3 θρεπτικά και μαλακτικά έλαια (Babassu, Shea και Macadamia) που συνδυάζουν το ντεμακιγιάζ, τον καθαρισμό και την εντατική περιποίηση.