Hey girl! Αυτά είναι τα καλύτερα και πιο value for money μαύρα μολύβια της αγοράς

Hey girl! Αυτά είναι τα καλύτερα και πιο value for money μαύρα μολύβια της αγοράς
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Επειδή ένα μαύρο μολύβι έχουμε και πρέπει πάντα να έχουμε στο νεσεσέρ μας, συγκεντρώσαμε για εσένα τα καλύτερα και προσθέσαμε μερικά makeup tips που θα σε βοηθήσουν πολύ.

Είτε βάζεις λίγο μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου όποτε το θυμηθείς, είτε κάνεις καθημερινά cat eyes, είτε βάζεις μία λεπτή γραμμή στις άνω βλεφαρίδες, ή κάνεις smudgy smoky looks, ένα μαύρο μολύβι σου είναι απαραίτητο. Βλέπεις, το μαύρο μολύβι είναι το πιο απλό προϊόν μακιγιάζ, που όμως μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις δεκάδες looks πρωινά και βραδινά.

Longchamp-ham-S20-016.jpg

Ένα μαύρο μολύβι επομένως, υπάρχει στο νεσεσέρ σου ή θα έπρεπε να υπάρχει. Ποιο μαύρο μολύβι όμως; Έχουν διαφορά μεταξύ τους; Εννοείται έχουν διαφορά. Το λάθος μολύβι ματιών δεν θα σου προσφέρει το αποτέλεσμα που θέλεις και θα σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ. Εκτός από τη σταθερότητα, υπάρχουν και άλλα ζητούμενα όπως για παράδειγμα το να είναι μαλακό.

Cleansing Balms: Γιατί πρέπει να αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς και τα 10 καλύτερα της αγοράς

Macdonald-ham-S18-011.jpg

Special requirements

Τα σκληρά μολύβια, μπορεί να τραυματίσουν ή να ερεθίσουν τα μάτια σου, ιδιαίτερα αν έχεις ευαισθησία στην περιοχή. Περίμενε όμως… Τα πολύ μαλακά μολύβια, μουτζουρώνουν, φεύγουν γρήγορα και «τρέχουν». Σα να μην έφτανε αυτό, κάποια μολύβια –ενώ είναι έντονα μαύρα- δεν αφήνουν τόσο έντονο χρώμα και καταλήγεις να τραβάς τη γραμμή ξανά και ξανά, προκειμένου να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες.

Chalayan-ham-F17-007.jpg

Κάπως έτσι λοιπόν, γεννιέται το ερώτημα «Ποιο μαύρο μολύβι να πάρω;». Για να μην ξοδέψεις όλο το budget σου δοκιμάζοντας μολύβια που μπορεί να σου κάνουν, αλλά μπορεί και όχι, κάναμε εμείς την έρευνα για εσένα. Στην gallery που ακολουθεί, συγκεντρώσαμε μαύρα μολύβια με μεγάλη διάρκεια, που είναι μαλακά αλλά δεν μουτζουρώνουν (εκτός και αν το θέλεις), που είναι φιλικά προς τα μάτια σου και αφήνουν το πιο έντονο μαύρο χρώμα. Ρίξε μία ματιά και συνέχισε να διαβάζεις.

Το κλάμα μακραίνει τις βλεφαρίδες – Μύθος ή αλήθεια;

Χρήσιμα tips

Είναι όλα υπέροχα και υπάρχει ένα για κάθε budget. Και αφού σου δείξαμε τα καλύτερα μαύρα μολύβια της αγοράς, ώρα να μοιραστούμε μαζί σου και μερικά tips για να τα χρησιμοποιήσεις και να τα προστατεύσεις.

#1 Πρόσεχε να μην σου πέφτουν κάτω! Κάθε φορά που πέφτει το μολύβι, σπάει ο πυρήνας του, και έτσι βγαίνει η μύτη όταν το ξύνεις.

#2 Για να το ζεστάνεις και να μαλακώσει ακόμα περισσότερο, δεν έχεις παρά να το βάλεις μέσα στο σουτιέν σου (ναι, ναι) όσο περνάς τη βάση στο πρόσωπό σου.

#3 Κάθε φορά που το βάζεις στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, ψέκαζέ το με λίγο καθαρό οινόπνευμα. Έτσι θα είναι ασφαλές για κάθε χρήση.

#4 Το καλοκαίρι βάζε το αγαπημένο σου μαύρο μολύβι στο ψυγείο, και μην το αποθηκεύεις σε υπερβολικά ζεστό μέρος.

#5 Μην χρησιμοποιείς ξύστρα από το βιβλιοπωλείο. Αξίζει να αγοράσεις μία ειδική για μολύβια μακιγιάζ που δεν καταστρέψει τα μολύβια.

Eyelash fever: Οι 5 καλύτεροι οροί για βλεφαρίδες μακριές, πυκνές και με τέλεια καμπύλη