5 μπεζ και 5 λευκά βερνίκια για τα πιο chic nail art του φθινοπώρου

Μαρία Ροδίτη
5 μπεζ και 5 λευκά βερνίκια για τα πιο chic nail art του φθινοπώρου

Αν δεν ξέρεις τι χρώμα να διαλέξεις για το φθινοπωρινό μανικιούρ σου, πες «ναι» στο λευκό και στο μπεζ. Θα βγεις κερδισμένη!

Για πολλές γυναίκες εκεί έξω είναι μεγάλο το δίλημμα του μανικιούρ. Οι περισσότερες δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε ακόμα και όταν καθόμαστε στην καρέκλα της nail artist και ειδικά όταν βλέπουμε μπροστά μας κάθε χρωματική παλέτα που μας παρουσιάζει. Εκεί… επικρατεί το χάος στον εγκέφαλό μας. Παραδέξου το! Και εσένα σου συμβαίνει αυτό.

Και κάποια στιγμή αναρωτιέσαι: «να κάνω μαύρο ή μπορντό; Κυπαρισσί ή καφέ;» και συνεχίζεις να αμφιταλαντεύεσαι. Πολύ ωραία και κομψά όλα αυτά, αλλά αν πραγματικά δεν είσαι σίγουρη για το τελικό αποτέλεσμα, μία είναι η λύση: το μπεζ και το λευκό.

#Trending! Αυτά τα χρώματα θα φοράς στα νύχια σου όλο τον χειμώνα

Ουδέτερα χρώματα για chic manis κάθε εποχή

Το μπεζ και το λευκό, βλέπεις, δεν έχουν εποχή, ούτε και μόδα. Είναι διαχρονικές αποχρώσεις, φοριούνται χειμώνα-καλοκαίρι και σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις super chic nail looks.

https://www.instagram.com/p/CYriEYTI82C

Ειδικά αν δεν έχεις προλάβει να κλείσεις ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου, αλλά θέλεις να έχεις περιποιημένα χέρια, πρέπει να ποντάρεις στο λευκό και στο μπεζ. Ναι, σωστά κατάλαβες! Σου λέω να έχεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου αυτές τις δύο αποχρώσεις βερνικιών, γιατί θα σου λύσουν τα χέρια. Πρώτον κολακεύουν όλες μας και δεύτερον το μανικιούρ κρατάει περισσότερο με αυτές τις αποχρώσεις. Ακόμα και αν χαλάσει δεν βγάζει μάτι, όπως θα συνέβαινε, για παράδειγμα, με το μαύρο ή το μπλε.

https://www.instagram.com/p/CIGEnXeDEZU

Πάμε για shopping!

Αν, λοιπόν, δεν έχεις λευκό και μπεζ βερνίκι, ήρθε η ώρα να αποκτήσεις. Παρακάτω θα δεις τα 10 καλύτερα βερνίκια στις hot αυτές αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει.

Καλά ψώνια!

korres_leyko_verniki.JPG

KORRES, GEL EFFECT NAIL COLOUR, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 02 Porcelain White

Περιέχει αμυγδαλέλαιο που ενισχύει την ελαστικότητα των νυχιών και βελτιώνει την υφή τους.

china_leuko_verniki.jpg

China Glaze - Cabana Fever

Λευκή γαλακτερή ματ απόχρωση. Super chic!

rimmel_leuko_verniki.JPG

RIMMEL, KIND&FREE NAIL POLISH, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 151 Fresh Undone

Η φυτική του φόρμουλα, με βασικά συστατικά τη ζάχαρη, την πατάτα και το καλαμπόκι προσφέρει λάμψη και έντονο χρώμα, ενώ παράλληλα επιτρέπει στα νύχια να αναπνέουν και να παραμένουν υγιή.

MAYBELLINE_LEUKO_VERNIKI.JPG

MAYBELLINE, FAST GEL FAST DRYING GEL NAIL LACQUER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 18 Tease White

Το πινέλο του επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή ενώ η σύνθεσή του εξασφαλίζει γρήγορο στέγνωμα και διάρκεια έως και 10 ημέρες στο χρώμα.

ERRE_DUE_LEUKOVERNIKI.JPG

ERRE DUE, BEAT NAIL LACQUER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 602

Προσφέρει λάμψη, πλούσιο χρώμα και ομοιόμορφη εφαρμογή.

Συνέχισε στην gallery για να δεις και 5 μπεζ βερνίκια νυχιών.