Τα γκρι νύχια είναι top επιλογή για το φθινόπωρο κι έχουμε 10 υπέροχα nail art για σένα

Μαρία Ροδίτη
Τα γκρι νύχια είναι top επιλογή για το φθινόπωρο κι έχουμε 10 υπέροχα nail art για σένα

Άσε για λίγο τα μαύρα, μπορντό και μπλε nail art και πες «ναι» σε ένα γκρι μανικιούρ.

 

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να είναι ηλιόλουστος, όμως βρισκόμαστε κι επίσημα στο φθινόπωρο και οσονούπω θα υποδεχθούμε τον χειμώνα. Πράγμα που σημαίνει ότι τα σκούρα χρώματα στο μανικιούρ είναι πρωταγωνιστές. Από το μαύρο και το μπορντό, μέχρι το λαδί και το μπλε, είμαι σίγουρη πως έχεις βάλει πρόγραμμα σιγά-σιγά να τα δοκιμάσεις όλα.

Γκρι nail art σκέφτηκες να δοκιμάσεις; Το γκρι είναι άκρως φθινοπωρινό και μια από τις top επιλογές για τα νύχια αυτήν την περίοδο. Αλλά… πριν πάμε στα nail art, μήπως να δούμε και τι συμβολίζει ακριβώς στην ψυχολογία το γκρι;

https://www.instagram.com/p/CWafVzYtaCq

Dark green: Το κυπαρισσί μανικιούρ είναι η τέλεια εναλλακτική αν βαρέθηκες το μαύρο & το μπορντό

Τι συμβολίζει το γκρι στην ψυχολογία

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις για το γκρι και τη σημασία του. Άλλοι υποστηρίζουν ότι το γκρι χρώμα μπορεί να συνδυαστεί με ένα ανέμελο στυλ και επειδή βρίσκεται ανάμεσα στο μαύρο και το λευκό, να εκφράσει απλότητα. Μερικοί λένε ότι το γκρι τείνει να αρέσει σε εσωστρεφείς ανθρώπους.

Και κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι το γκρι χρώμα αντιπροσωπεύει την εξουσία, την εμπειρία και τη σοφία. Αλήθεια, εσύ σε ποιο μήκος κύματος από τα παραπάνω βρίσκεσαι;

Πάμε για nail inspo… φυσικά σε γκρι

Πριν… αποφασίσεις τι αντιπροσωπεύει για εσένα το γκρι χρώμα, πάμε να δούμε στην gallery 10 γκρι μανικιούρ. Μετά από έρευνα και ατελείωτο scrolling στο Instagram, βρήκα nail art για κάθε γούστο. Για εσένα που προτιμάς το minimal style, για εσένα που θέλεις αυτό το κάτι διαφορετικό, αλλά και για εσένα που αγαπάς τις grande καταστάσεις.

Για δες…