Cyber Monday calling! 10 υπέροχα beauty items που θα σου φτιάξουν τη διάθεση & το look

Μαρία Ροδίτη
Cyber Monday calling! 10 υπέροχα beauty items που θα σου φτιάξουν τη διάθεση & το look

Μετά την Black Friday ήρθε η Cyber Monday και να η ευκαιρία να αποκτήσεις σε καλές τιμές προϊόντα ομορφιάς που τόσο καιρό… ζαχάρωνες.

Η Black Friday πέρασε, αλλά αν νομίζεις πως οι εκπτώσεις και οι τιμές-ευκαιρία σε αγαπημένα σου προϊόντα τελείωσαν, κάνεις λάθος. Γιατί; Διότι σήμερα είναι μια άλλη λατρεμένη μέρα για εμάς τις shopping lovers: η Cyber Monday.

H Cyber Monday είναι η Δευτέρα μετά τις διακοπές των Ευχαριστιών στην Αμερική (aka Thanksgiving Day), ή αλλιώς η Δευτέρα μετά την Black Friday, κατά την οποία τα διαδικτυακά καταστήματα βάζουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Και σήμερα μπορείς να την εκμεταλλευτείς δεόντως μπαίνοντας στα αγαπημένα σου online shops και κάνοντας τα ψώνια που τόσο καιρό ήθελες.

Smell stories: Τα 10 καλύτερα αποσμητικά για να είσαι μυρωδάτη όλη μέρα

Τι έχω να σου προτείνω εγώ; Μικρά, cute beauty items που δεν είναι πολύ ακριβά έτσι κι αλλιώς και τα οποία θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Αρώματα σε travel size – έρχονται και Χριστούγεννα, μην το ξεχνάς- μάσκες ομορφιάς και κρέμες σώματος, lip balm, βερνίκια νυχιών, σκιές και ό,τι άλλο μας κάνει να χαμογελάμε.

Cyber Monday… shopping

wildpine_bodyshop.jpg

THE BODY SHOP, Wild Pine Body Lotion-To-Oil, € 11,00

Κρέμα σώματος που όταν την απλώνεις στην επιδερμίδα μετατρέπεται σε ενυδατικό λάδι και λιώνει. Εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο πεύκου και με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης, η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει μεταξένια απαλότητα με άρωμα φρεσκάδας από πεύκο, μέντα και σανδαλόξυλο.

nuxe_cybermonday.JPG

NUXE, Prodigieux Le Parfum - Άρωμα, Από 31,48 € στα 23,92 €

Συνδυάζει πικάντικες νότες από μανταρίνι και νέρολι, με μία καρδιά από λουλούδια σε μια αισθησιακή βάση βανίλιας και καρύδας. Χαρίζει ένα ντελικάτο άρωμα, χωρίς να προκαλεί φωτοευαισθησία.

biotherm_maska_cybermonday.JPG

BIOTHERM, LIFE PLANKTON ESSENCE MASK, ΑΠΟ 6,25€ ΣΤΑ 4,06€

Με την κάθε εφαρμογή η επιδερμίδα είναι αναγεννημένη, όπως μετά από μία πραγματική θεραπεία σε ιαματικά νερά. Είναι, επίσης, βαθιά ενυδατωμένη, απαλή, πιο ανθεκτική, ομοιόμορφα λαμπερή και με πιο νεανική όψη.

nyx_lipbalm_cybermonday.JPG

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, THISISEVERYTHING LIP BALM, ΑΠΟ 5,28€ ΣΤΑ 4,22€

Lip balm με μη λιπαρή σύνθεση, που αγκαλιάζει τα χείλη δίνοντάς τους λάμψη και απαλή αίσθηση. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και με άρωμα βανίλια - κεράσι που θα λατρέψεις!

opi_cybermonday.JPG

OPI, OPI NAIL LACQUER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Malaga Wine, ΑΠΟ 12,90€ ΣΤΑ 6,45€

Βαθύ βυσσινί βερνίκι, το οποίο διαθέτει μια εξαιρετικά πλούσια σύνθεση χρώματος για ομοιόμορφη εφαρμογή, με αποφυγή ξεφλουδίσματος. Προσδίδει μια προσιτή πολυτέλεια, ενώ το χρώμα μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ημέρες.

Συνέχισε στην gallery για να δεις 5 ακόμη φανταστικά beauty items, τα οποία αξίζει να αγοράσεις σήμερα, Cyber Monday!