Sparkle queen: Τα 10 καλύτερα concealers για να μη φαίνεται κανένα ξενύχτι στο βλέμμα

Μαρία Ροδίτη
Sparkle queen: Τα 10 καλύτερα concealers για να μη φαίνεται κανένα ξενύχτι στο βλέμμα
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Το σωστό concealer και η σωστή εφαρμογή του θα σου χαρίσουν βλέμμα λαμπερό σαν να έχεις κοιμηθεί σχεδόν… 10ωρο.

Τέταρτη μέρα του νέου έτους και οι έξοδοι, οι βόλτες για ποτό και φαγητό συνεχίζονται. Γιατί οι γιορτές των Χριστουγέννων δεν τελείωσαν. Έχουμε και τα Θεοφάνια να γιορτάσουμε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα λείψουν τα ξενύχτια.

Και μπορεί όλη αυτή η συνθήκη να έχει τα καλά της, να μας ξεκουράζει, να βλέπουμε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που είχαμε καιρό να συναντήσουμε, όμως… μας εξαντλεί κιόλας. Και αυτό αποτυπώνεται, πού αλλού; Στο βλέμμα. Άσ’ το, μη μου πεις. Ξέρω πως τις τελευταίες μέρες ξυπνάς και αντικρύζεις στον καθρέφτη βλέμμα θαμπό και ταλαιπωρημένο, και στη συνέχεια διερωτάσαι τι να κάνεις.

Invisible eyeliner: Η τάση του TikTok που υπόσχεται πιο εντυπωσιακά & μεγάλα μάτια μόνο με concealer

Πρώτον, φρόντισε για την καλή ενυδάτωση της περιοχής των ματιών και χρησιμοποίησε eye patches για να αναζωογονήσεις το δέρμα, αλλά... για άμεση δράση μόνο ένα item χρειάζεσαι: ένα καλό concealer.

concealer_shopping_ksenyxtia.jpg

Τα tips για σωστή εφαρμογή του concealer

Το concealer είναι το beauty προϊόν που θα σου χαρίσει σε χρόνο dt λάμψη στο βλέμμα, κάνοντάς σε να δείχνεις ξεκούραστη, ακόμα κι αν έχεις κοιμηθεί μόνο 5 ώρες. Πώς να το απλώσεις, όμως, σωστά;

Ενυδάτωσε σωστά την περιοχή κάτω από τα μάτια. Βάλε κρέμα ματιών και άσε τη να απορροφηθεί καλά.

Σχημάτισε ανεστραμμένο τρίγωνο με το concealer με τη βάση του κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων και την κορυφή του να «δείχνει» προς τα ζυγωματικά σου. Κάνε καλό blending και θα δεις αμέσως το βλέμμα σου να είναι πιο λαμπερό.

«Κλείδωσε» με πούδρα. Πέρασε με απαλές κινήσεις την περιοχή των ματιών με ένα πινέλο το οποίο πρωτίστως θα έχεις περάσει από την πούδρα. Έτσι, θα «κλειδώσεις» το μακιγιάζ και θα έχεις για ώρες λαμπερό, αναζωογονημένο βλέμμα.

Πάμε για shopping;

Δες τώρα τα 10 καλύτερα concealers που αξίζει να δοκιμάσεις έστω για μία φορά.

maybelline_ksenyxtia.jpg

MAYBELLINE, INSTANT ERASER AGE REWIND CONCEALER

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Instant Eraser Age Rewind Concealer σού επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις όσο ακριβώς προϊόν χρειάζεσαι για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια, να το βάλεις με ένα πέρασμα και να καλύψεις αμέσως όποια ατέλεια σε ενοχλεί. Και όλα αυτά... χωρίς να λερώσεις τα δάχτυλά σου!

mac_concelaer_ksenyxti.jpg

MAC, PRO LONGWEAR CONCEALER

Ελαφρύ, υγρό concealer που παρέχει μέτρια έως πλήρη κάλυψη με ευχάριστη αίσθηση και φυσικό ματ αποτέλεσμα.

nyx_concealer_ksenyxti.jpg

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, CAN'T STOP WON'T STOP CONTOUR CONCEALER

Έχει ελαφριά σύνθεση, παραμένει αναλλοίωτο και καλύπτει τη δράση 3 απαραίτητων προϊόντων για την επιδερμίδα. Μπορείς, δηλαδή, να χρησιμοποιήσεις την προσαρμόσιμη, ματ σύνθεση για να καλύψεις ατέλειες, να δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου και να κάνεις τέλειο contouring στα σημεία που επιθυμείς.

loreal_concealer_ksenyxti.jpg

L’ORÉAL PARIS, INFAILLIBLE MORE THAN CONCEALER

Κηλίδες, μαύροι κύκλοι, ανομοιογενής τόνος... Αυτό το concealer καλύπτει, φωτίζει, διορθώνει, ενώ μπορεί να απλωθεί σε όλο το πρόσωπο, σαν make up!

bobbibrown_concealer_ksenyxti.jpg

BOBBI BROWN, INSTANT FULL COVER CONCEALER

Προσφέρει μεγάλη κάλυψη δίνοντας φως κάτω από την περιοχή των ματιών και καλύπτοντας τα σημάδια κούρασης και τις ρυτίδες.

Συνέχισε στην gallery και δες ακόμη 5 concealers.