Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το eyebrow gel για φρύδια «γεμάτα» και στη θέση τους όλη μέρα

Μαρία Ροδίτη
Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το eyebrow gel για φρύδια «γεμάτα» και στη θέση τους όλη μέρα
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί και το eyebrow gel έχει τα δικά του μυστικά!

Πριν μερικές ημέρες συζητούσαμε με τα κορίτσια στο γραφείο το κεφάλαιο «φρύδια». Και κάποια στιγμή με ρωτάει η fashion editor, Ναταλία Κατσακιώρη, πώς θα χτενίζει τα φρύδια της και αυτά θα δείχνουν μεν έντονα και «γεμάτα», χωρίς όμως στη διάρκεια της ημέρας να χαλάνε και να μοιάζουν ανακατωμένα.

Η απάντηση ήταν εύκολη. Το item-κλειδί είναι το eyebrow gel, το οποίο όμως έχει κάποια μυστικά. Δεν παίρνεις απλώς το βουρτσάκι και χτενίζεις τα φρύδια και that’s it. Το eyebrow gel έχει τα hacks του και ήρθε η ώρα να τα ανακαλύψεις για φρύδια… σε άλλο level.

Το Y2K, τα fluffy και ακόμη 4 τάσεις στα φρύδια θα κυριαρχήσουν το 2023

Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το eyebrow gel

Καθάρισε τα φρύδια σου

Πριν κάνεις οτιδήποτε στα φρύδια σου, πάρε ένα κομμάτι βαμβάκι, μια πετσέτα ή ένα cotton pad και σκούπισέ τα απαλά, ώστε να απομακρύνεις οποιοδήποτε προϊόν υπάρχει πάνω στις τριχούλες. Αν θες, χρησιμοποίησε και προϊόν ντεμακιγιάζ, ώστε η περιοχή να είναι πεντακάθαρη και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά το gel.

Βούρτσισε το eyebrow gel προς κάθε κατεύθυνση

Βάλε αρκετό προϊόν στο βουρτσάκι και χτένισε τα φρύδια προς κάθε κατεύθυνση, εστιάζοντας στη ρίζα της τρίχας προς τις άκρες.

Τοποθέτησε τις τρίχες «στη θέση τους»

Τέλος, βούρτσισε τις τρίχες στη φορά που θέλεις. Προσπάθησε να μην ακουμπήσεις τα φρύδια μέχρι να στεγνώσει εντελώς το gel, διαφορετικά θα καταφέρεις να τα κάνεις ατίθασα και messy ξανά.

Πάμε για shopping!

Έτοιμη τώρα να δεις τα 5 καλύτερα eyebrow gels που κυκλοφορούν στην αγορά; Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις 20 μέρες, τα φρύδια σου θέλεις να είναι τέλεια κάθε μέρα, αλλά και σε κάθε βραδινή και γιορτινή έξοδο, οπότε… Αυτό είναι το item που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Πάμε, λοιπόν, για scroll στην gallery!