Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη με wet look & κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο Xmas inspo

Μαρία Ροδίτη
Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη με wet look & κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο Xmas inspo

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, έχει την τέλεια πρόταση για εσένα που από τώρα σκέφτεσαι το beauty look των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη γνωρίσαμε πριν 4 χρόνια μέσα από την τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες, αλλά αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο ως Αργυρώ στον Σασμό. Η ηθοποιός, που κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ALPHA, είναι ένα cool κορίτσι που προτιμά τις «ήσυχες» και πιο casual εμφανίσεις, τόσο στυλιστικά όσο και στο κομμάτι της ομορφιάς. Όχι πάντα, βέβαια!

Γιατί όσες φορές η 30χρονη έχει επιλέξει να δημιουργήσει πιο grande looks έχει καταφέρει να κάνει εντύπωση. Βλέπεις, διαθέτει υπέροχο πρόσωπο και ένα καρέ κούρεμα πάνω στο οποίο μπορείς κυριολεκτικά να κάνεις τα πάντα. Και αυτήν τη φορά, η Χριστίνα μάς έδωσε το απόλυτο Inspo για τις beauty εμφανίσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Cherry lips: Η Βάσω Λασκαράκη σού δείχνει πώς να φορέσεις το κερασί κραγιόν με casual διάθεση

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη λέει «ναι» στο κόκκινο κραγιόν και το wet look

Ένα post της τηλεοπτικής Αργυρώς στο Instagram ήταν αρκετό για να μας δώσει ιδέες για τα γιορτινά looks των Χριστουγέννων. Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη ποζάρει φορώντας ένα fishnet outfit γεμάτο λάμψη, το οποίο έχει απογειώσει με το beauty look της.

https://www.instagram.com/p/CkWInY5Loaw

Στα μαλλιά έχει κάνει wet look, αλλά χωρίς υπερβολή, στα χείλη έχει φορέσει κόκκινο ματ κραγιόν, ενώ έχει τονίσει τα μάτια με shimmer σκιές σε γήινες αποχρώσεις και αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Τι πιο εύκολο, κομψό κι εντυπωσιακό από αυτό το look για τις γιορτές των Χριστουγέννων; Διαθέτει το κόκκινο που πάντα τη γιορτινή περίοδο κατατάσσεται ανάμεσα στα top color trends, αλλά και τη λάμψη στα μάτια που τέτοιες στιγμές επιβάλλεται. Όσο για το wet look; Είναι τόσο sexy όσο χρειάζεται.

Πώς θα κάνεις κι εσύ το τέλειο wet look

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις το υπέροχο wet look της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

Χρησιμοποίησε ελάχιστο ζελέ

Το ζελέ δεν είναι το προϊόν-κλειδί για το wet look ή μάλλον, δεν χρειάζεται να είναι. Βλέπεις, αν φορέσεις λάθος είδος ζελέ (υπάρχουν πολλά) τα μαλλιά σου γίνονται… «τραγανά», σκληρά, άκαμπτα και καθόλου σέξι.

Συνδύασε το ζελέ με μια κρέμα

Συνδύασε το ζελέ με μία κρέμα μαλλιών. Μπορεί να είναι κρέμα ενάντια στο φριζάρισμα, κρέμα ενυδάτωσης, κρέμα για μπούκλες. Βάλε ίση ποσότητα κρέμας και ζελέ στην παλάμη σου, ανάμειξε τα δύο προϊόντα και πέρασέ τα σε ΝΩΠΑ μαλλιά. Το τονίζω: σε νωπά. Το άλλο μυστικό για το wet look είναι να μην έχεις πολύ βρεγμένα μαλλιά. Ταμπονάρισέ τα, λοιπόν, με μία πετσέτα για να αφαιρέσεις κατά 50% την υγρασία.

Αντί για ζελέ βάλε λάδι μαλλιών

Εναλλακτικά, αντί για ζελέ, άπλωσε στα μαλλιά σου λάδι μαλλιών τόσο ώστε να μοιάζουν βρεγμένα. Έτσι, θα συνδυάσεις τη βαθιά περιποίηση με το styling. Όμως… Μετά το τέλος της βραδιάς, σίγουρα θα πρέπει να λουστείς. Δεν γίνεται να μείνεις και να κοιμηθείς έτσι, με τόση λιπαρότητα.