Party season is on: 10 χτενίσματα με αξεσουάρ μαλλιών για λαμπερές χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις

Μαρία Ροδίτη
Party season is on: 10 χτενίσματα με αξεσουάρ μαλλιών για λαμπερές χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις

Βάλε στρας, πέρλες, βελούδινους φιόγκους και άλλα αξεσουάρ στα μαλλιά σου και απογείωσε τα looks των γιορτών.

Όλες ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα και ήδη έχουμε μπει σε Xmas mood φορώντας πιο glam σύνολα, επιλέγοντας πιο λαμπερά κοσμήματα ή κάνοντας πιο sparkly τα μανικιούρ μας. Τι γίνεται, όμως, με το θέμα «μαλλιά

Ναι, μπορείς να βάλεις λάμψη στα μαλλιά σου και ο τρόπος είναι ένας: να χρησιμοποιήσεις αξεσουάρ, τα οποία θα κάνουν και το πιο απλό χτένισμα, super elegant και updated.

Κλάμερ: Το hero αξεσουάρ για να μη σπάνε τα μαλλιά από το κρύο & όλο το hair inspo που χρειάζεσαι

Αλογοουρές, half up και κότσοι… σε άλλο level

Τα hair accessories είναι ο πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος να βάλεις λάμψη στο χτένισμά σου. Σε κάθε χτένισμα. Στα απλά ίσια μαλλιά, στα waves, στην αλογοουρά, στον κότσο και στο half up. Ειδικά, μάλιστα, αν έχεις μια bad hair day, δεν προλαβαίνεις να πας κομμωτήριο ή να λουστείς και έχεις ένα επίσημο κάλεσμα, τα αξεσουάρ μαλλιών κυριολεκτικά φαντάζουν σωτήρια.

Δες παρακάτω 10 υπέροχα χτενίσματα με λαμπερά αξεσουάρ μαλλιών και πάρε όλο το hair inspo που χρειάζεσαι για τα Χριστούγεννα.

GLAM_SCRUNCHIE.jpg

Δες πόσο εντυπωσιακό είναι αυτό το μπορντό βελούδινο scrunchie με πέρλες. Το βελούδο, άλλωστε, είναι top ύφασμα για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, οπότε πραγματικά μπορεί να πάει σε άλλο level το οποιοδήποτε χτένισμα. Εσύ κάνε έναν χαμηλό κότσο, εμπλούτισέ τον με μια πλεξούδα και στερέωσέ τον με ένα τέτοιο, υπέροχο hair accessory. Θα βγεις κερδισμένη!

glam_Xtenisma2.jpg

Μια sleek αλογοουρά μπορεί να γίνει άκρως επίσημη και γιορτινή με ένα μεγάλο αξεσουάρ γεμάτο διαμαντάκια. Μην το φοβηθείς. Τόλμησέ το.

halfup.jpg

Βελούδο ρούχο. Check. Half up κότσος μπανάνα. Check. Τι λείπει για έξτρα δόσεις glam; Πολλά, πολλά, λαμπερά hair clips.

syrma.jpg

Οι μεγάλες και πλούσιες μπούκλες είναι μια τέλεια ιδέα για το ρεβεγιόν και όχι μόνο. Πρόσθεσε και σύρμα σε χρυσό ως hair accessory και άσε τα μαλλιά σου να κάνουν τη διαφορά.

party_xtenisma3.jpg

Απλό, λιτό και απέριττο, αλλά... συγχρόνως εντυπωσιακό. Κάνε χαλαρά waves και στερέωσε ένα μέρος των μαλλιών σου με τσιμπιδάκια γεμάτα στρας.

Συνέχισε στην gallery για να δεις ακόμα 5 χτενίσματα με αξεσουάρ μαλλιών.