Diamond crumbles: Το ασημί πρωταγωνιστεί στο glam μακιγιάζ αλλά όχι μόνο στα βλέφαρα

Μαρία Ροδίτη
Diamond crumbles: Το ασημί πρωταγωνιστεί στο glam μακιγιάζ αλλά όχι μόνο στα βλέφαρα

Αν τον χειμώνα θέλεις να αναδειχθείς σε glam queen, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις μία από τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ: τα diamond crumbles.

Πολλές είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ τον φετινό χειμώνα. Ήδη έχουμε μιλήσει για το cloud skin, που επιτυγχάνεται με skincare και make up, για το softochre και τις γήινες αποχρώσεις, τα wet lips και το washed denim στα μάτια. Τι άλλο μένει; Η τάση των diamond crumbles.

Η απόχρωση του διαμαντιού, το τόσο γιορτινό και λαμπερό ασημί, αποτελεί hot trend στο μακιγιάζ αυτήν τη σεζόν αλλά… όχι μόνο στα μάτια, όπως μπορεί να φαντάζεσαι. Silver θα φοράς και στο βλέφαρο, αλλά και στα ζυγωματικά τον χειμώνα.

Softochre: Η τάση που απογειώνει τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ

Τι ακριβώς είναι η τάση των diamond crumbles

Θα ξεκινήσω με την ετυμολογία της τάσης. Diamond είναι το διαμάντι και crumbles είναι το θρυμμάτισμα. Πώς μεταφράζεται, λοιπόν, αυτό σε μακιγιάζ; Ασημί σκιές και σκόνες τόσο στα μάτια όσο και στα ζυγωματικά και όλο το πρόσωπο. Πώς συμβαίνει καμιά φορά όταν απλώνεις σκιά με glitter στα μάτια και πέφτει και στα μήλα του προσώπου με εσένα αριστοτεχνικά να προσπαθείς να καθαρίσεις το σημείο χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ;

diamond1.jpg

Ε, λοιπόν, τώρα οι τάσεις λένε να αφήσεις αυτά τα υπολείμματα να παραμείνουν στο πρόσωπο. Και δεν χρειάζεται η σκιά και οι σκόνες που θα χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ να είναι καθαρά ασημί. Εκτός από silver, μπορείς να χρησιμοποιήσεις light blue, λιλά και χρυσές σκιές που όμως θα έχουν shimmer.

Ρίξε μια ματιά στην gallery για να πάρεις όλο το make up inspo που χρειάζεσαι. Και για τις βραδινές εμφανίσεις σου, αλλά ειδικά για τα looks των Χριστουγέννων.

Shopping time

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να πετύχεις το diamond crumbles trend, στην gallery θα βρεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι. Το μυστικό είναι το shimmer στις σκιές και ένα πλούσιο, μεγάλο πινέλο για να απλώσεις προϊόν στα ζυγωματικά σου.

Άντε, ξεκίνα το scroll και καλά ψώνια!