Κρεμώδες ρουζ: 4 προϊόντα & 4 tips για σωστή εφαρμογή και super fresh look

Μαρία Ροδίτη
Κρεμώδες ρουζ: 4 προϊόντα & 4 tips για σωστή εφαρμογή και super fresh look
Instagram: @cindyvdgraaf

Το κρεμώδες ρουζ θα γίνει το αγαπημένο item του νεσεσέρ και του μακιγιάζ σου.

Πάντα αγαπούσα το ρουζ σαν beauty item. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει περίπτωση να βγω από το σπίτι χωρίς να έχω βάλει λίγο στα ζυγωματικά μου. Κι αυτό, γιατί είμαι χλωμή εκ φύσεως, οπότε το ρουζ μού χαρίζει αυτήν την εικόνα υγείας και τη φρεσκάδα που αναζητώ στην όψη μου.

Ωστόσο, μέχρι πριν λίγο καιρό, ήμουν θιασώτης του ρουζ σε σκόνη. Το θεωρούσα πιο safe και εύκολο στην εφαρμογή μέχρι που… μου έφερε η κολλητή μου ένα κρεμώδες ρουζ. Αυτό ήταν! Το αγάπησα και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο στην εφαρμογή. Ίσα-ίσα απλώνεται πιο εύκολα και χαρίζει το πιο fresh αποτέλεσμα που έχεις δει. Δες παρακάτω τα tips για σωστή εφαρμογή, αλλά και τα 4 πιο υπέροχα ρουζ σε κρεμώδη υφή, που θα λατρέψεις.

Smoky Mauve θα κάνεις τον χειμώνα στα μάτια αλλά & στο ρουζ - Η τάση μακιγιάζ που ήρθε για να μείνει

4 tips για σωστή εφαρμογή του ρουζ σε κρεμώδη υφή

Βήμα 1ο: Προετοίμασε το δέρμα και άπλωσε foundation

Για να δείξει ωραία το κρεμώδες ρουζ είναι απαραίτητο να έχεις προετοιμάσει σωστά την επιδερμίδα. Καθάρισε, λοιπόν, καλά το πρόσωπο, άπλωσε ενυδατική κρέμα και serum και περίμενε μέχρι να απορροφηθούν πολύ καλά τα προϊόντα. Στη συνέχεια, άπλωσε foundation ή μια BB cream για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση.

blush_kremwdes.jpg

Βήμα 2ο: Άπλωσε το κρεμώδες ρουζ στα ζυγωματικά

Το κρεμώδες ρουζ μπορείς να το βάλεις είτε με πινέλο, είτε με τα δάχτυλά σου. Χαμογέλασε ελαφρώς και τοποθέτησέ το στα μήλα σου με ανοδικές κινήσεις, ώστε να προσθέσεις βάθος και να μη φαίνεται απλώς σαν να έχει βάλει 2 ροζ κουκκίδες πάνω στα μάγουλα.

Βήμα 3ο: Πρόσθεσε highlighter και bronzer

Για να είναι πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, πρόσθεσε highlighter και bronzer. Να ξέρεις ότι ένα κρεμώδες ρουζ βοηθά το highlighter ή το bronzer να «καθίσει» καλά πάνω του και να κάνει ακόμα πιο λαμπερή και φρέσκια την επιδερμίδα.

kremwdes_blush.jpg

Βήμα 4ο: Βεβαιώσου ότι το χρώμα είναι ομοιόμορφο

Παρατήρησε το πρόσωπό σου στον καθρέφτη και βεβαιώσου ότι είναι κομψό το αποτέλεσμα. Αν κάτι σε χαλάει ή σου φαίνεται υπερβολικό, μη σκας. Μπορείς να το διορθώσεις επιτόπου. Ανακάτεψε με το πινέλο ή ένα σφουγγαράκι το περίσσιο προϊόν πάνω στο ζυγωματικό σου και… that’s it! Το look σου θα είναι super fresh.

4 κρεμώδη ρουζ για να διαλέξεις

huda_blush.JPG

HUDA BEAUTY, Cheeky Tint Blush Stick, Cream Blush

Κρεμώδες, ενυδατικό ρουζ σε μορφή στικ, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα λίτσι και βιταμίνη Ε. Απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα χαρίζοντας δροσερή λάμψη και φρεσκάδα!

KIKO_VELVET.JPG

KIKO MILANO, Velvet Touch Creamy Stick Blush

Λαμπερό ρουζ εμπλουτισμένο με African καρυδέλαιο και μαλακτικό εκχύλισμα φιστικιού.

mac_blush.JPG

MAC, GLOW PLAY BLUSH / M·A·C WILD CHERRY

Επαναστατικό χρώμα, τολμηρό και γλυκό ταυτόχρονα. Αυτό το καινοτόμο, μοναδικά απαλό, βελούδινο ρουζ δημιουργεί ένα αψεγάδιαστα λαμπερό look.

nyx_blush.JPG

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, SWEET CHEEKS SOFT CHEEK TINT

Κρεμώδες ρουζ, που περιλαμβάνει απλικατέρ με βουρτσάκι για εύκολη εφαρμογή. Η 100% vegan σύνθεση προσφέρει ένα φυσικό φινίρισμα με ελαφριά αίσθηση.