Smoky Mauve θα κάνεις τον χειμώνα στα μάτια αλλά & στο ρουζ - Η τάση μακιγιάζ που ήρθε για να μείνει

Μαρία Ροδίτη
Smoky Mauve θα κάνεις τον χειμώνα στα μάτια αλλά & στο ρουζ - Η τάση μακιγιάζ που ήρθε για να μείνει
Filippo Fortis/IMAXTREE.COM

Άσε για λίγο τα μαύρα smoky eyes και δοκίμασε το smoky mauve: ένα από τα μεγαλύτερα make up trends του χειμώνα, που μπορείς να κάνεις και στο ρουζ.

Smoky eyes: Ένα μακιγιάζ, μια ολόκληρη ιστορία. Εδώ και πολλές δεκαετίες το smoky eye look βρίσκεται στο top 5 των τάσεων στο μακιγιάζ ματιών και όχι άδικα. Τονίζει το βλέμμα, χαρίζει βάθος και αναδεικνύει το χρώμα ματιών με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι φέτος τον χειμώνα… πρέπει για λίγο να ξεχάσεις το κλασικό, σκουρόχρωμα smoky eye look και να βάλεις στο κάδρο το smoky mauve. Ναι, αυτήν τη σεζόν το μοβ γίνεται πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ και η smoky εκδοχή του είναι ό,τι πιο cool, fresh και sexy μπορείς να δοκιμάσεις. Όχι μόνο στα μάτια, βέβαια, αλλά… και στο ρουζ.

Sexy eyes: 5 τρόποι να φορέσεις το μαύρο eyeliner & 5 τέλεια προϊόντα

Smoky mauve στα μάτια και στο ρουζ – Οι εκδοχές

Οι top makeup artists του κόσμου σε προτρέπουν αυτήν τη σεζόν – και κυρίως στις γιορτές των Χριστουγέννων- να τολμήσεις το μοβ στο μακιγιάζ ματιών. Ειδικά το smoky mauve. Πώς μπορείς να το κάνεις; Επιλέγοντας τις διάφορες αποχρώσεις του μοβ και κάνοντας smoky eyes.

SMOKY_EYES_MOV.jpg

Για πιο everyday looks επίλεξε το μοβ-λιλά smoky και κάνε τη διαφορά στη δουλειά σου, αλλά και στα after work drinks. Αν είσαι πιο dark τύπος, πες «ναι» στο μελιτζανί, ενώ για πολύ glam party looks, δεν έχεις παρά να κάνεις smoky mauve με glitter στα μάτια. Πίστεψέ με! Θα λάβεις τα πιο κολακευτικά σχόλια και θα γίνεις η queen της βραδιάς.

MAUVE_SMOKY_GLITTER.jpg

Όσο για το ρουζ; Οι experts λένε να κάνεις blending στο ροζ ρουζ σου με λίγη μοβ σκιά και να τα απλώσεις στα ζυγωματικά ή και να μπλέξεις ροζ με μοβ ρουζ – θα βρεις στην αγορά- για τέλειο smoky αποτέλεσμα και στα μάγουλα.

Πάμε για shopping;

Αν οι μοβ σκιές σού λείπουν ή τελειώνουν από το νεσεσέρ, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Στην gallery θα βρεις 5 υπέροχα προϊόντα για το smoky mauve eye look, αλλά και πιο σκουρόχρωμα ρουζ σε μοβ απόχρωση για να πετύχεις το makeup trend και στα ζυγωματικά σου. Are you ready?

Μην ξεχνάς πως αύριο είναι Black Friday, οπότε… να η ευκαιρία για λίγο beauty shopping on a budget, φυσικά!