Glow queen, glow! 10 προϊόντα και tips για να χαρίσεις στο δέρμα σου γιορτινή λάμψη χωρίς μακιγιάζ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Glow queen, glow! 10 προϊόντα και tips για να χαρίσεις στο δέρμα σου γιορτινή λάμψη χωρίς μακιγιάζ
Armando Grillo/IMAXTREE.COM

Η προετοιμασία της επιδερμίδας είναι εξίσου σημαντική με το μακιγιάζ, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε όλα τα προϊόντα που θα  την κάνουν λαμπερή και φρέσκια, πριν ακόμα εφαρμόσεις το foundation σου.

Πότε ήρθαν τα Χριστούγεννα, πότε έφυγαν και για πότε ήρθε η πρωτοχρονιά ούτε που το καταλάβαμε. Κι όμως, σε λίγες ημέρες αποχαιρετάμε το 2022 και ελπίζουμε σε ένα πιο όμορφο 2023. Και μιας που το έφερε η κουβέντα, αυτό το θέμα της ομορφιάς μας απασχολεί και για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Τα πάρτι και τα ρεβεγιόν είναι πολλά, και θέλουμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, ώστε να λάμψουμε. Μία φορά τον χρόνο άλλωστε, έχουμε την ευκαιρία για τόσο πολύ Glam, και θα την εκμεταλλευτούμε.

Valli-bbt-S20-018.jpg

Εντάξει όχι τόσο Glam αλλά κατάλαβες...

Alessandro Zeno / Imaxtree.com

Hair perfect: Tips για να αποκτήσεις το χρώμα μαλλιών που ονειρεύεσαι just in time για το ρεβεγιόν

Θα ξεκινήσουμε όμως από την αρχή… Τα glitter μακιγιάζ και τα highlighters θα τα συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες. Για τώρα θα ασχοληθούμε με την επιδερμίδα μας και τη λάμψη της. Η προετοιμασία της επιδερμίδας είναι εξίσου σημαντική με το μακιγιάζ όπως ξέρεις, και φέτος θα την προετοιμάσουμε πολύ καλά, ώστε να ενισχύσουμε τη φυσική της λάμψη. Ξέρουμε όμως τι αναρωτιέσαι… Αν πράγματι κάνει διαφορά η λάμψη της επιδερμίδας, όταν έχεις σκοπό να φορέσεις foundation μακράς διάρκειας και πολύ κονσίλερ. Η απάντηση είναι: Ναι, κάνει διαφορά και μάλιστα μεγάλη.

Blumarine-bbt-S19-031.jpg

DIY Time! Πώς θα φτιάξεις body lotion με σπασμένο highlighter ή shimmer σκιά

Η επιδερμίδα μας αχνοφαίνεται κάτω από το μεικάπ. Επίσης, το μεικάπ εφαρμόζει πολύ καλύτερα και φυσικά επάνω σε μία καλά προετοιμασμένη επιδερμίδα. Επομένως πρέπει να δώσεις βάση στο skin prep σου. Ο χρόνος που θα χρειαστείς είναι περίπου τα 15 λεπτά, και αυτό περιλαμβάνει και την εφαρμογή μάσκας. Προφανώς, μπορείς να πάρεις τον χρόνο σου και να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι 2 ώρες πριν την έξοδο, αλλά αν είσαι βιαστική queen δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Όσο για εσένα που δεν σκοπεύεις να πας πουθενά αυτή την παραμονή, μη φύγεις!

Yamamoto-bbt-S23-032.jpg

Merry Christmas! Η glitter σκιά επιβάλλεται απόψε κι έχουμε 3 fresh τρόπους να τη φορέσεις

Αυτό το θέμα σε αφορά γιατί η λάμψη της επιδερμίδας δεν είναι κάτι που θέλουμε μόνο στις εξόδους μας, αλλά κάθε στιγμή της ημέρας και του χρόνου. Τα παρακάτω προϊόντα λοιπόν, αφορούν και εσένα που θα κάνεις αλλαγή με τις πιτζάμες σου και μάθε ότι λίγο σε ζηλεύουμε. Ας μην μακρηγορούμε όμως περισσότερο, ξεκίνα το scroll και ανακάλυψε τα –δοκιμασμένα και αγαπημένα- προϊόντα που θα κάνουν το δέρμα σου να λάμπει γιορτινά χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Xmas chic: Το πιο elegant μακιγιάζ των Χριστουγέννων είναι πανεύκολο

PIXI, GLOW TONIC

Η απολεπιστική δράση της βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, κάνοντας την επιδερμίδα πιο όμορφη και λαμπερή άμεσα.

WISHFUL, YO GLOW AHA & BHA ENZYME SCRUB

Ένα απαλό, αλλά ταυτόχρονα ισχυρό scrub προσώπου, εμπλουτισμένο με έναν αποτελεσματικό συνδυασμό ενζύμων ανανά και παπάγιας, BHA και AHA που αφήνουν το δέρμα με μια υγιή λάμψη.

YOUTH TO THE PEOPLE, SUPERBERRY HYDRATE + GLOW DREAM MASK

Μάσκα προσώπου, εμπλουτισμένη με 4 υπερ-ενυδατικά συστατικά (σκουαλένιο, υαλουρονικό υξύ, γλυκερίνη, αλόη) αλλά και με superfruits (maqui, γκότζι, ακάι και φραγκόσυκο) που τονώνει το δέρμα, του χαρίζει ενυδάτωση και εγγυάται νεανική και φωτεινή επιδερμίδα, μόλις ξυπνήσεις.

BARBARA STURM, MINI GLOW DROPS COMPLEXION BOOSTING GLOW SERUM

Oρός προσώπου, που προλαμβάνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί την κουρασμένη, θαμπή και ανομοιόμορφη όψη της, για υγιή λάμψη που ξεκινάει από μέσα. Το φοράς μετά την ενυδατική, κατά τη διάρκεια της ημέρας, πριν ή μετά το μακιγιάζ ή το αναμειγνύεις με το foundation ή το primer σου.

FILORGA, OXYGEN-GLOW CC CREAM SPF30

Ενυδατική κρέμα CC που διορθώνει το χρώμα της επιδερμίδας και την ενισχύει με μία απίστευτα διακριτική αλλά έντονη λάμψη υγείας. Φόρεσέ τη σαν primer πριν από το γιορτινό μακιγιάζ.

GLAMGLOW, GLOWSTARTER MEGA ILLUMINATING MOISTURIZER - NUDE GLOW

Μία κρέμα ενυδάτωσης και λάμψης, η οποία προετοιμάζει ιδανικά την επιδερμίδα για το μακιγιάζ και αφήνει μια πινελιά λάμψης στα σέξι κοψίματα του προσώπου, ακόμα και αν έχεις κοιμηθεί ελάχιστα.

VICHY, DOUBLE GLOW PEEL MASK

Πρακτική μάσκα σε μονοδόσεις, εμπλουτισμένη με πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης και οξέα φρούτων. Απολεπίζει απαλά τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας βελτίωση της υφής, ξεκούραστη επιδερμίδα και πιο φωτεινή όψη.

BIOTHERM, LIQUID GLOW SKIN BEST

Ένα υπερ-συμπυκνωμένο, ξηρό έλαιο, εμπλουτισμένο με το πιο ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, την Ασταξανθίνη. Χαρίζει άμεση απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα.

KORRES, GRAPEFRUIT ΜΑΣΚΑ ΑΜΕΣΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

Μάσκα εμπλουτισμένη με εσπεριδοειδή, για άμεση λάμψη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ιδανική για πριν από το μακιγιάζ.

GARNIER, SKINACTIVE ANTI FATIGUE AMPOULE SHEET MASK

Μάσκα για λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, εμπλουτισμένη με 1% Βιταμίνη C και εκχύλισμα ανανά, με άμεση δράση μέσα σε 5 λεπτά.