Το πιο ωραίο μακιγιάζ για την Πρωτοχρονιά είναι εύκολο και super glam – Δες πώς θα το κάνεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το πιο ωραίο μακιγιάζ για την Πρωτοχρονιά είναι εύκολο και super glam – Δες πώς θα το κάνεις
/IMAXtree.com

Ναι, μπορείς να βάλεις glitter χωρίς να λερωθείς, να γίνεις glam χωρίς να είσαι υπερβολική αλλά κυρίως, μπορείς να ετοιμαστείς γρήγορα και να μην χάσεις χρόνο από το power nap σου.

Λίγες ώρες έμειναν πριν να αποχαιρετίσουμε το 2022 και –εμείς τουλάχιστον- ανυπομονούμε. Θέλουμε να έρθει μία χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη, γεμάτη με όλα όσα επιθυμούμε. Θα βγούμε λοιπόν απόψε και θα διασκεδάσουμε περισσότερο από ποτέ, άρα θα πρέπει να ντυθούμε με τα καλύτερά μας. Τι μακιγιάζ θα κάνουμε όμως; Αυτή η ερώτηση καταλήγει συχνά σε σπαζοκεφαλιά και στο τέλος κάνουμε το ίδιο μακιγιάζ με το οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Όχι όμως φέτος!

Richmond-bbt-S16-018.jpg

Φέτος θα κάνουμε κάτι πιο Glam, πιο Glittery, πιο λαμπερό και θα είναι ό, τι πρέπει για το αποψινό βράδυ. Έμπνευσή μας θα είναι το look από την πασαρέλα του John Richmond, το απόλυτο Blast from the past που ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως. Όπως είδες, είναι ένα μακιγιάζ με ασημένιο Glitter στα μάτια και φωτεινό κόκκινο κραγιόν, αλλά δεν θέλουμε να το φοβηθείς.

Richmond-bbt-S16-008.jpg

Candlelit skin: Πώς θα πετύχεις το απόλυτο makeup trend των Χριστουγέννων σε 6 βήματα

Είναι ένα universally κολακευτικό Look, σε χρώματα με τα οποία δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Μάλιστα, δεν θα σου πάρει και άπειρο χρόνο να το αντιγράψεις αφού θέλει ελαφρύ χέρι, λίγες κινήσεις και μόλις 10 λεπτά. Θα ξεκινήσεις με μία ωραία βάση σε όλο το πρόσωπο και στη συνέχεια θα εφαρμόσεις το Glitter στα μάτια. Για να μην λερωθείς, πέρνα άφθονη πούδρα κάτω από τα μάτια σου, η οποία θα «μαζέψει» τις νιφάδες glitter που δεν θα κολλήσουν στην ειδική κόλλα.

Richmond-emn-S16-002.jpg

Δεν χρειάζεται μάλιστα να εφαρμόσεις το glitter τέλεια, βάλτο ακανόνιστα στο μάτι σου για ένα πιο effortless party look. Όσο για τα προϊόντα που θα χρειαστείς… Εμείς προτείνουμε το NYX PROFESSIONAL MAKEUP, GLITTER PRIMER και το NYX PROFESSIONAL MAKEUP, GLITTER QUITTER ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ GLITTER.

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Viva Magenta gift guide: 10 προϊόντα ομορφιάς στο χρώμα του 2023 για δώρο στις αγαπημένες σου

Και περνάμε τώρα στα χείλη. Το τέλειο χρώμα για απόψε είναι το φλογερό, φωτεινό κόκκινο που θα τραβήξει τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους. Η ακριβής απόχρωση λοιπόν, είναι το KIKO MILANO,UNLIMITED STYLO FIRE RED που πάει σε όλες.

KIKO-MILANOUNLIMITED-STYLO-FIRE-RED.png

Και αν έχεις λίγο χρόνο, θα σου προτείναμε να ολοκληρώσεις το look με λίγο ασημένιο βερνίκι στα νύχια σου, όπως ακριβώς έκαναν οι beauty masters στην πασαρέλα του John Richmond.

Richmond-emn-S16-006.jpg

Ό, τι και να κάνεις απόψε queen, σου ευχόμαστε να περάσεις τέλεια, να σε βρει το 2023 γεμάτη αγάπη, και να σου φέρει ό, τι επιθυμείς. Καλή χρονιά Queen!

Honey blonde: Η Bella Hadid έγινε ξανθιά υιοθετώντας το πιο hot hair color trend του 2023