Το 2023 οι ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά είναι άπειρες – 6 beauty influencers που αξίζουν ένα follow

Μαρία Ροδίτη
Το 2023 οι ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά είναι άπειρες – 6 beauty influencers που αξίζουν ένα follow
Instagram: @domseeley

Δες 6 Instagram accounts που θα σε μυήσουν στην πιο fun αλλά συγχρόνως κομψή εκδοχή του beauty κόσμου.

Αν είσαι beauty addict, αν σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα χτενίσματα και ξεχωριστά make up looks, είμαι σίγουρη πως θα περνάς αρκετές ώρες την εβδομάδα κάνοντας scroll σε TikTok και Instagram. Βάζεις hashtags με αυτό που ψάχνεις, ρωτάς τις φίλες σου ποιους και ποιες beauty influencers ακολουθούν και ψάχνεις το πιο forward inspo για το 2023.

Θα το βρεις μόνο εδώ και συνεχίζοντας να διαβάζεις παρακάτω. Με μια μικρή έρευνα στα social media εντόπισα 6 top beauty influencers, μερικοί από τους οποίους συνεργάζονται και με Hollywood stars. Γιατί λίγη χολιγουντιανή λάμψη ποτέ δεν έβλαψε καμία. Μη σου πω ότι την αναζητάμε κιόλας. Έτοιμη;

Η Alexa Chung όρισε τις influencers πριν καν αυτές υπάρξουν

Beauty influencers για μαλλιά

@maneaddicts

https://www.instagram.com/p/CmIQaJ6peu5

Mane addicts είναι ο λογαριασμός της celebrity hairstylist, Jen Atkin, η οποία δεν δείχνει μόνο τις δικές της ιδέες για χτενίσματα, αλλά… παρουσιάζει ό,τι καλύτερο έχουν προτείνει για τα μαλλιά διάφοροι δημιουργοί και experts. Καταλαβαίνεις, πόσο inspo θα σου χαρίσει αυτό το account με ένα και μόνο follow;

@patrickwilson

https://www.instagram.com/p/CiyHlDEsWSt

Ο Patrick Wilson είναι ένας μάγος των μαλλιών. Αλλάζει δραστικά το look των πελατισσών του και είναι γνωστός για τα luxurious looking χτενίσματα που κάνει.

@domseeley

https://www.instagram.com/p/B6VEjWDHe7w

Ο Dom Seeley είναι γνωστός για τα εντυπωσιακά looks, τα glossy waves και τα fluffy από τη δεκαετία του ’70 χτενίσματα.

Beauty influencers για μακιγιάζ

@hayley_bui

makeuptrend.jpg

Στο προφίλ της Hayley θα βρεις όποιο makeup trend κυκλοφορεί τώρα στο TikTok. Είναι ενημερωμένη για τα πάντα, παρακολουθεί τις stars και σου δείχνει πώς να κάνεις μόνη σου, εύκολα και γρήγορα, ξεχωριστά και εντυπωσιακά μακιγιάζ.

@maryphillips

https://www.instagram.com/p/CTvTmnBqkSO

Ανάμεσα στις διασημότερες πελάτισσες της Mary Phillips είναι οι Hailey Bieber, Kendall Jenner, JLo και Addison Rae. Το μακιγιάζ της, όπως θα δεις με ένα scroll στο προφίλ της, είναι διαχρονικό, αλλά φρέσκο και διασκεδαστικό.

@hungvanngo

https://www.instagram.com/p/Cm9QnvApnSW

Ο Hung είναι master στο χρωματιστό smoky eye look, το οποίο όμως δεν έχει καμία υπερβολή. Ανάμεσα στις celebrities που τον εμπιστεύονται είναι οι Selena Gomez, Laura Harrier, Simone Ashley, Florence Pugh και Gisele.