Purple nails: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο ανατρεπτικό σκούρο μανικιούρ του χειμώνα

Μαρία Ροδίτη
Purple nails: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο ανατρεπτικό σκούρο μανικιούρ του χειμώνα

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο bold μονόχρωμο μανικιούρ της σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα Καινούργιου μάς έχει συνηθίσει σε κλασικές επιλογές στα νύχια της. Όσο, δηλαδή, πειραματίζεται με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, με τα nail art… είναι πιο φειδωλή και διαχρονική. Ήταν, για την ακρίβεια.

Διότι αντί να επιλέξει ένα κλασικό κόκκινο, ένα milk white nail art ή γαλλικό μανικιούρ, ως συνήθως, η παρουσιάστρια του ALPHA είπε πριν λίγες μέρες «ναι» σε ένα σκούρο, αλλά ανατρεπτικό χρώμα: το μωβ.

Το αγαπημένο μανικιούρ της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι και το πιο minimal nail trend της σεζόν

Το μωβ μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

Με ένα post στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το νέο, dark μανικιούρ της. Όπως βλέπεις παρακάτω, η 37χρονη παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina επέλεξε πολύ σκούρο μωβ βερνίκι και νύχια σε αμυγδαλωτό σχήμα, ελαφρώς μακριά.

undefined

Το μανικιούρ της δεν είχε απολύτως κανένα σχέδιο, με την Κατερίνα να επιλέγει τη μονοχρωμία του μωβ (που στο φως κάνει και μπλε «νερά») για να κάνει statement. Και έκανε μιας και το μωβ – από μόνο του- κάνει εντύπωση, αφού είναι το χρώμα του μυστηρίου, της πολυτέλειας, της αριστοκρατίας και της εκκεντρικότητας.

mov_nyxia.jpg

Purple nails… inspo

Αν κι εσύ βαρέθηκες το κλασικό μαύρο, το μπορντό, το μπλε και το κυπαρισσί- τα σκούρα χρώματα του χειμώνα-, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το μωβ. Όχι μόνο στην απόλυτη μονοχρωμία του, φυσικά.

Συνέχισε στην παρακάτω gallery και δες 5 purple nail art τέλεια για τον χειμώνα, που… μόλις ξεκίνησε. Α! Τα screenshots μην ξεχάσεις, για να τα δείξεις στην αγαπημένη μανικιουρίστ σου.