Αν είσαι αναποφάσιστη με τις τάσεις κάνε το abstract ombre μανικιούρ της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Μαρία Ροδίτη
Αν είσαι αναποφάσιστη με τις τάσεις κάνε το abstract ombre μανικιούρ της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκανε ένα multi culti μανικιούρ συνδυάζοντας 2 all-time classic τάσεις.

Σίγουρα θα έχει υπάρξει φορά που να επισκεφθείς τη μανικιουρίστ σου και να μην μπορείς να αποφασίσεις τι μανικιούρ θα κάνεις. Να επιλέξεις την απόλυτη μονοχρωμία ή να κάνεις κάποιο ξεχωριστό nail art;

Και εκεί που σου δείχνει διάφορες προτάσεις η expert, εσύ μπερδεύεσαι ακόμα περισσότερο. Υπάρχει λύση, ωστόσο, και αυτή είναι το να μπλέξεις τις τάσεις μεταξύ τους. Να κάνεις, δηλαδή, ένα multi culti μανικιούρ, όπως έκανε πρόσφατα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Barbiecore nails: 10 μανικιούρ με την απόλυτη τάση και πρωταγωνιστή το ροζ

Το abstract ombre μανικιούρ της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με ένα story στο Instagram αποκάλυψε το νέο μανικιούρ της, το οποίο «μπλέκει» 2 super hot και διαχρονικές τάσεις. Όπως μπορείς να δεις παρακάτω, σχεδόν το κάθε νύχι του μοντέλου έχει και διαφορετικό χρώμα-trend.

kallifoni_nyxia.jpg

Το μανικιούρ της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Το μικρότερο δάχτυλο είναι μονόχρωμο σε καφέ-σοκολατί, ο μέσος και ο παράμεσος είναι σε ombre καφέ – διαφορετικό ombre το καθένα-, ενώ ο δείκτης έχει αφηρημένο (abstract) σχέδιο με πρωταγωνιστή το καφέ. Το σχήμα των νυχιών είναι αμυγδαλωτό και μακρύ, με τη Γαρυφαλλιά να έχει επιλέξει και εδώ ένα από τα μεγαλύτερα nail trends των τελευταίων χρόνων.

Η λατρεία της Γαρυφαλλιάς στο καφέ και… λίγο ακόμα nail inspo

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι brown lover, καθώς έχει επιλέξει κι άλλες φορές στο μανικιούρ της αποχρώσεις του καφέ. Ένα χρώμα που πάντα τον χειμώνα παίζει πολύ και θα παίξει και φέτος. Αν, λοιπόν, δεν το έχεις δοκιμάσει στα νύχια σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις.

Συνέχισε στην παρακάτω gallery και πάρε όλο το nail inspo που χρειάζεσαι. Και -εννοείται- αν δεν ξέρεις τι nail art να επιλέξεις, μπορείς να το κάνεις όπως η Γαρυφαλλιά και να μπλέξεις σχέδια μεταξύ τους.