Hello March! 6 εύκολα και κομψά χτενίσματα για να υποδεχθείς με στυλ την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
Hello March! 6 εύκολα και κομψά χτενίσματα για να υποδεχθείς με στυλ την άνοιξη
Instagram: @itshollylc

Ανάλαφρα, επιμελώς ατημέλητα, πιο sexy… Τα hot χτενίσματα της άνοιξης έχουν ποικιλία και απευθύνονται σε όλα τα γούστα και στυλ.

Μπορεί η άνοιξη να έχει έρθει εδώ και μέρες, όμως επίσημα την υποδεχόμαστε σήμερα. Καλό μήνα, λοιπόν, με υγεία και πολλή τύχη αυτόν τον Μάρτιο. Και όταν λέμε άνοιξη, αμέσως η διάθεσή μας αλλάζει, είμαστε πιο ανάλαφρες, πιο ευδιάθετες, πιο χαρούμενες… Σε πολύ καλύτερο mood, δηλαδή.

Σε αυτό το vibe κινούνται και τα μαλλιά μας. Να τα λέμε και αυτά. Πιο cool χτενίσματα θα κάνεις με την έλευση της άνοιξης και με την αλλαγή του καιρού, αλλά πιθανότατα να θέλεις και να πειραματιστείς περισσότερο. Ίσως να θέλεις να δοκιμάσεις τάσεις που βλέπεις όταν σκρολάρεις στα social media ή trends που προέρχονται από τις Εβδομάδες Μόδας και τα catwalks των διάσημων Οίκων. Και εδώ θα βρεις τις πιο hot και συγκεκριμένα 6 εύκολα και πολύ κομψά χτενίσματα που θα πάνε σε άλλο level τα everyday looks σου.

10 half up χτενίσματα για να αφήσεις στην άκρη επιτέλους την κλασική αλογοουρά

6 εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για τα ανοιξιάτικα looks σου

Κότσος με πλεξούδες

kotsos_pleksouda.jpg

Τους επόμενους μήνες- και ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι- οι πλεξούδες θα παίζουν παντού. Και θα σου χαρίσουν απαράμιλλο στυλ, βγάζοντάς σε συγχρόνως από τη δύσκολη θέση όταν έχεις μια bad hair day ή είσαι άλουστη.

Wet look

https://www.instagram.com/p/CjqrqAuv6Q3

All-time classic, άχαστη επιλογή. Το wet look ήταν, είναι και θα είναι μια «δήλωση» sexiness, αλλά και δυναμισμού. Ιδανικά, επίλεξε αυτό το χτένισμα για τις βραδινές εξόδους σου και ετοιμάσου να «σαρώσεις».

Φυσικές μπούκλες

boukla.jpg

Παραδέξου το! Αν έχεις φυσικές μπούκλες, πολλές φορές έχεις πει -απερίσκεπτα- ότι θα ήθελες να έχεις ίσια μαλλιά. Όχι! Οι φυσικές μπούκλες είναι τόσο κομψές και ειδικά αν τις περιποιηθείς με έναν αφρό μπορούν να γίνουν… υπέροχες. «Αγκάλιασε» τη φυσική υφή των μαλλιών σου, λοιπόν, και βγες και από τον κόπο να χρησιμοποιείς ξανά και ξανά εργαλεία hairstyling.

Χωρίστρα στο πλάι

https://www.instagram.com/p/CnU25QQvdbY

Κάνε ένα διάλειμμα από τη χωρίστρα στη μέση και πες «ναι» στη χωρίστρα στο πλάι. Είναι πιο sexy, πιο ενδιαφέρουσα και σίγουρα πιο κατάλληλη για τις βραδινές, επίσημες εξόδους. Ό,τι χτένισμα κι αν επιλέξεις να κάνεις στα μαλλιά.

Bedhead style

https://www.instagram.com/p/Ce9Pf1dqy9b

Ξυπνάς καθημερινά με ανακατωμένα μαλλιά και ένα έμφυτο sexiness; Εντάξει, δεν το έχουμε όλες αυτό, αλλά αν σου συμβαίνει, μόνο τυχερή είσαι. Γιατί αυτό το στυλ είναι τάση φέτος την άνοιξη. Οπότε… αν τα μαλλιά σου είναι ωραία ατημέλητα το πρωί, απλά μην τα πειράξεις. Μείνε έτσι.

Ψηλός κότσος

https://www.instagram.com/p/CigLn5Jub_Q

Δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα το γνωστό σε όλες high bun. Γιατί; Διότι γίνεται σε χρόνο dt και σε σώζει εκεί που τα μαλλιά είναι ακατάστατα, φριζαρισμένα και σε κακή κατάσταση. Ή- τέλος πάντων- όταν πια έχεις βαρεθεί να τα αφήνεις κάτω ξανά και ξανά.