Gift guide: Τα ωραιότερα και πιο χρήσιμα beauty items για να κάνεις δώρο το Πάσχα

Μαρία Ροδίτη
Gift guide: Τα ωραιότερα και πιο χρήσιμα beauty items για να κάνεις δώρο το Πάσχα

Από μάσκες και beauty kits μέχρι τα πιο μυρωδάτα hair mists και αφρόλουτρα, εδώ θα βρεις τον απόλυτο οδηγό αγοράς για να ξέρεις τι θα ψωνίσεις το Πάσχα στη μαμά σου, την κολλητή σου, την αδελφή σου. 

Μία από τις «υποχρεώσεις» που όλοι έχουμε στις γιορτές του Πάσχα είναι τα δώρα. Τα δώρα που θα πάρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα για να τα ευχαριστήσουμε, να τα κάνουμε να χαρούν και να χαμογελάσουν. Αλήθεια, εσύ έχεις σκεφτεί τι δώρο θα κάνεις στις γυναίκες της ζωής σου; Στη μαμά σου, την αδελφή σου και την κολλητή σου;

Αν όχι, σου έχω ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό αγοράς με δώρα ομορφιάς. Δεν υπάρχει περίπτωση καμία γυναίκα να μην εκτιμήσει beauty items που θα την κάνουν να μυρίζει ακόμα πιο ωραία, να έχει πιο λαμπερή επιδερμίδα ή να γίνει ακόμα πιο όμορφη. Τα καλλυντικά, άλλωστε, είναι η «εμμονή» των περισσότερων από εμάς, οπότε να είσαι σίγουρη ότι θα εκτιμηθούν δεόντως.

5 updos με λαστιχάκια για να μην έχεις άγχος ότι θα καείς την Ανάσταση

Δεν θέλω να σου πω άλλα όμως… Συνέχισε παρακάτω και δες 10 τέλεια beauty δώρα που μπορείς να χαρίσεις στις γυναίκες της ζωής σου, από hair mist και μάσκες προσώπου μέχρι τα πιο φωτεινά κραγιόν.

dwra_pasxa.jpg

10 beauty δώρα για το Πάσχα

kiko_unlimited_stylo.JPG

KIKO, Unlimited Stylo, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 16 CORAL RED

Η άνοιξη είναι εδώ και το χρώμα στα χείλη είναι απαραίτητο. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για ένα τόσο φωτεινό κοραλλο-ροδί κραγιόν, το οποίο έχει ημι-ματ υφή και διάρκεια έως και 10 ώρες. Ναι, ναι, αλήθεια είναι!

body_shop_kit.jpg

THE BODY SHOP, Lather & Slather Shea Gift Bag

Αν η φίλη σου υποφέρει από την ξηρή επιδερμίδα της, αυτό είναι το gift set που έχει ανάγκη. Περιέχει shower cream, body butter και hand balm - τοποθετημένα όλα μέσα σε ένα cute νεσεσέρ-, τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση μαζί με ένα ακαταμάχητο άρωμα καρπών.

fresh_line_afroloutro.JPG

FRESH LINE, Ορφέας & Ευριδίκη Αφρόλουτρο για Χαλάρωση & Ηρεμία

Η κολλητή σου, η μαμά σου και όποια άλλη γυναίκα λάβει ως δώρο αυτό το τέλειο αφρόλουτρο θα σε ευγνωμονεί. Γιατί; Διότι προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία, χάρη στο σύμπλεγμα αιθέριων ελαίων από κανέλα, γλυκάνισο και φασκόμηλο που περιέχει, ενώ ενισχύει και την άμυνα του δέρματος λόγω της περιεκτικότητάς του σε σύμπλεγμα βιταμινών.

rituals_kit.JPG

RITUALS, EASTER GIFTSET 2023

Όχι μόνο το περιεχόμενο, αλλά και η συσκευασία του θα χαρίσει στα αγαπημένα σου πρόσωπα μία στιγμή ευτυχίας. Το gift set αυτό περιέχει αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, hair & body mist, όλα εμπλουτισμένα με άνθη κερασιάς.

fresh_kit.JPG

FRESH, Hesperides Grapefruit

Ένα gift set, που προσφέρει απαλό καθαρισμό και αναζωογόνηση με θρεπτικό βούτυρο καριτέ και βιταμίνες C και Ε. Περιέχει body lotion και αφρόλουτρο, που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα χάρη στα αρώματα εσπεριδοειδών.

opi_red.JPG

OPI, INFINITE SHINE LONG-WEAR LACQUER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Big Apple Red

Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε ένα βαθύ κόκκινο βερνίκι νυχιών; Ρητορική είναι η ερώτηση.

nyx_paleta.JPG

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, ULTIMATE SHADOW PALETTE, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Brights

Περιλαμβάνει ένα υπέροχο μείγμα βελούδινων και μαγευτικών φινιρισμάτων, από ματ και σατινέ μέχρι αστραφτερά και μεταλλιζέ. Για τα πιο εντυπωσιακά eye looks ever!

maybelline_sky_high.JPG

MAYBELLINE, LASH SENSATIONAL SKY HIGH MASCARA, ΑΠΟΧΡΩΣΗ BLACK

Με βουρτσάκι «πύργο», αυτή η μάσκαρα φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα και προσφέρει όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες. Κάθε φίλη σου θα χαρεί με ένα δώρο που χαρίζει 3D βλεφαρίδες. Μην έχεις αμφιβολία.

gisou_hairmist.JPG

GISOU, Honey Infused Perfume

Το πιο διακριτικό άρωμα για τα μαλλιά, που αφήνει πίσω του ακαταμάχητα ίχνη από λουλουδάτες νότες εμπνευσμένες από τον Κήπο των Μελισσών της Mirsaleh.

caudalie_mask.JPG

CAUDALIE, Vinosource-Hydra Moisturizing Mask

Μάσκα προσώπου, που καταπραΰνει ακόμη και το πιο ευαίσθητο ξηρό δέρμα. Μετά την εφαρμογή, το δέρμα είναι πιο απαλό, πιο ελαστικό, παχύρρευστο και διαρκώς προστατευμένο από την αφυδάτωση.