Easter nails: 10 super chic μανικιούρ σε πασχαλινό κόκκινο

Μαρία Ροδίτη
Easter nails: 10 super chic μανικιούρ σε πασχαλινό κόκκινο

Το κόκκινο είναι το χρώμα του Πάσχα και δεν μπορεί να λείπει από το γιορτινό μανικιούρ.

Σε 10 μέρες περίπου θα γιορτάσουμε το Πάσχα και είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις ξεκινήσει τις ετοιμασίες. Σκέφτεσαι τι ψώνια για το τραπέζι πρέπει να κάνεις, ποιους φίλους θα καλέσεις, τι ρούχα και αξεσουάρ θα φορέσεις, πώς θα κάνεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου. Το μανικιούρ το σκέφτηκες; Έχεις κλείσει ραντεβού στη μανικιουρίστ για τη Μεγάλη Εβδομάδα; Αν όχι, do it ASAP και σκέψου το κόκκινο χρώμα ως πρωταγωνιστή στο nail art σου.

Βλέπεις, το κόκκινο είναι άκρως πασχαλινό και γιορτινό χρώμα, υπάρχει παντού το Πάσχα- από τα αυγά μέχρι και τα πιο cute διακοσμητικά- οπότε γιατί να λείπει από το μανικιούρ;

10 pastel μανικιούρ για να ξεκινήσει με χρώμα ο Απρίλιος

10 κομψά μανικιούρ σε πασχαλινό κόκκινο – Όλο το nail inspo που χρειάζεσαι είναι εδώ

Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 super chic μανικιούρ με πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα, ώστε να πάρεις ιδέες και να αποφασίσεις τι θα κάνεις στα νύχια σου το Πάσχα. Οι επιλογές, όπως θα δεις, είναι πολλές.

Μπορείς να διαλέξεις από γαλλικό μανικιούρ με κόκκινη γραμμή, αφηρημένα nail art με πρωταγωνιστή το κόκκινο και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Άντε, ξεκίνα το scroll και μην ξεχάσεις τα screenshots.

Ώρα για shopping και 5 super κόκκινα βερνίκια

Θέλω να σε προειδοποιήσω ότι υπάρχει περίπτωση- αν ακόμα δεν έχεις κλείσει ραντεβού με τη μανικιουρίστ για τη Μεγάλη Εβδομάδα-, να μη βρεις τίποτα διαθέσιμο. Don’t panic. Θα αγοράσεις ένα από τα παρακάτω κόκκινα βερνίκια και θα κάνεις το δικό σου, DIY πασχαλινό μανικιούρ.

Δες την gallery, λοιπόν, και ανακάλυψε 5 βερνίκια σε βαθύ κόκκινο χρώμα, που θα σου χαρίσουν το πιο ωραίο Easter mani.