10 μανικιούρ με πασχαλινά αβγά και κουνελάκια για να μπεις σε Easter mood

Μαρία Ροδίτη
10 μανικιούρ με πασχαλινά αβγά και κουνελάκια για να μπεις σε Easter mood

Μεγάλη Τρίτη σήμερα και αν είσαι από τα τελευταία ραντεβού της μανικιουρίστ πριν το Πάσχα, πάρε μερικές ιδέες ακόμα για nail art.

Πότε ήρθε η Μεγάλη Εβδομάδα, πότε έφτασε η Μεγάλη Τρίτη ούτε μπορώ να το καταλάβω. Αισθάνομαι πως ο καιρός περνά πολύ γρήγορα τελευταία και να που σε λίγες μέρες θα ξυπνήσουμε και θα είναι Πάσχα. Θα σουβλίζουμε αρνί και θα τσουγκρίζουμε το κρασί μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πριν γίνει αυτό, όμως, υπάρχει μια ολόκληρη προετοιμασία. Πρέπει να φτιάξεις βαλίτσα σε περίπτωση που πας κάποια εκδρομή, πρέπει να δεις τι θα φορέσεις στην Ανάσταση και πώς θα κάνεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου, αλλά και τι μανικιούρ θα έχεις αυτές τις γιορτινές μέρες. Αν, μάλιστα, είσαι… της τελευταίας στιγμής και σήμερα-αύριο θα κάνεις ραντεβού με τη μανικιουρίστ, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Συνέχισε να διαβάζεις για το απόλυτο Easter nail inspo.

Easter nails: 10 super chic μανικιούρ σε πασχαλινό κόκκινο

Πασχαλινά αβγά στο τραπέζι… πασχαλινά αβγά και στα νύχια

Μετά τα κόκκινα νύχια, που είπαμε πρόσφατα ότι είναι super hot για το Πάσχα, έχουμε και τα nail art με πασχαλινά αβγά και κουνελάκια. Βλέπεις, τη Μεγάλη Πέμπτη βάφουμε τα αυγά, τα κουνελάκια είναι παντού την πασχαλινή περίοδο- από σοκολάτες μέχρι διακοσμητικά για το σπίτι-, οπότε τι πιο επίκαιρο από μανικιούρ με αυτά τα σχέδια;

https://www.instagram.com/p/CqnK9q1NM_c

Στην παρακάτω gallery έχω βρει 10 τέλεια και πολύ cute nail art με αβγά και κουνελάκια στα πιο fresh χρώματα της σεζόν. Στις πιο φανταστικές παστέλ και έντονες αποχρώσεις. Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου αν έχει ήδη ξεκινήσει η άδειά σου, χάζεψέ τα και κράτα screenshots για να είσαι πανέτοιμη στο last minute ραντεβού με τη μανικιουρίστ.