Brown is the new black: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο cool καφέ μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Brown is the new black: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο cool καφέ μανικιούρ

Η nail addict Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε με ένα super chic μανικιούρ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η nail addict της ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια/μοντέλο λατρεύει να περιποιείται τα νύχια της και να δοκιμάζει από τα πιο κλασικά και minimal μέχρι τα πιο εξεζητημένα μανικιούρ. Τι επέλεξε για αυτήν την εβδομάδα και λίγο πριν το Πάσχα;

Η 35χρονη είχε minimal διάθεση κι έτσι επέλεξε ένα απλό και λιτό καφέ μανικιούρ. Με μια ματιά, μάλιστα, στα νύχια της θα συνειδητοποιήσεις ότι brown is the new black και… πολύ μας αρέσει.

Easter nails: 10 super chic μανικιούρ σε πασχαλινό κόκκινο

Το κομψό καφέ μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Με μια mirror selfie και κοντινό στο πρόσωπο και τα νύχια της, αλλά και με background κεριά με αρχαιοελληνικά στοιχεία, αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το νέο μανικιούρ της. Η κριτής του My Style Rocks επέλεξε να κάνει ένα total καφέ μανικιούρ, χωρίς απολύτως κανένα σχέδιο, δίνοντας σε όλες τις followers της το τέλειο inspo για το Πάσχα.

Η Ηλιάνα, μάλιστα, είπε «ναι» σε ένα από τα πιο hot σχήματα νυχιών των τελευταίων μηνών, το squoval, που συνδυάζει το οβάλ με το τετράγωνο, κάνοντας τα δάχτυλα να φαίνονται πιο κομψά, θηλυκά και λεπτά. Άφησε, λοιπόν, πίσω της τα stiletto nails, που είχε εδώ και χρόνια.

Θέλεις καφέ μανικιούρ με σχέδια; Όλο το nail inspo!

Όπως είδες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το τέλειο καφέ μανικιούρ αφήνοντας πίσω στον χειμώνα το μαύρο, αλλά διατηρώντας τη σκούρα απόχρωση στα νύχια της. Αν και εσύ είσαι σε τέτοιο mood, αλλά θέλεις και ένα nail art, ένα σχέδιο είτε διακριτικό, είτε πιο extravagant, δεν έχεις παρά να συνεχίσεις στην παρακάτω gallery.

Εκεί θα βρεις 5 κομψά μανικιούρ με πρωταγωνιστή το καφέ χρώμα, που άνετα μπορείς να κάνεις και για το Πάσχα. Γιατί ωραία τα pastels και τα έντονα χρώματα, αλλά κανένας δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να αγαπάμε τις σκούρες αποχρώσεις. Και να τις φοράμε, φυσικά, όποτε θέλουμε.