Spring queen: Η Jennifer Lopez έγινε η βασίλισσα της άνοιξης απλά και μόνο με το μανικιούρ της

Μαρία Ροδίτη
Spring queen:  Η Jennifer Lopez έγινε η βασίλισσα της άνοιξης απλά και μόνο με το μανικιούρ της

Η Jennifer Lopez επέλεξε το απόλυτο nail art για την εποχή που διανύουμε.

Η Jennifer Lopez είναι γυναίκα- είδωλο. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Ό,τι φοράει και όποια beauty επιλογή κάνει γίνεται αμέσως trend, καθώς γυναίκες κάθε ηλικίας την ακολουθούν πιστά. Και έτσι θα συμβεί με το νέο μανικιούρ που δοκίμασε η Λατίνα star.

Η 53χρονη επισκέφθηκε τον Tom Bachik, τον celebrity nail artist που όλες οι Hollywood stars εμπιστεύονται, και δοκίμασε την απόλυτη τάση στα νύχια για την εποχή: τα floral nails.

10 μανικιούρ με φράουλες για τα πιο cool nail looks της άνοιξης

Τα διαφορετικά floral nails της Jennifer Lopez

Με μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Tom Bachik αποκάλυψε το μανικιούρ της Jennifer Lopez. Και δικαίως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: Spring Queen. Γιατί με αυτό το nail art η JLo γίνεται αυτόματα η βασίλισσα της άνοιξης. Τι έκανε, όμως, η σύζυγος του Ben Affleck; Τα πιο ιδιαίτερα, ξεχωριστά και cute floral nails που έχεις δει το τελευταίο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/Cqip2bOpRzb

Ειδικότερα, η Jennifer Lopez άφησε εντελώς διάφανη τη βάση των νυχιών της «παίζοντας» με τα χρώματα στα λουλούδια που κόσμησαν τα νύχια της. Όπως μπορείς να δεις, κάθε νύχι έχει 2-3 λουλούδια – μοιάζουν με μαργαρίτες ή χρυσάνθεμα- σε διαφορετικές αποχρώσεις. Κυρίως σε κίτρινο, πορτοκαλί και μοβ. Τα νύχια της JLo είναι σε squoval σχήμα, δηλαδή σε έναν συνδυασμό οβάλ και τετράγωνου, που αποτελεί την πιο hot τάση της σεζόν και κάπως έτσι η star έχει δημιουργήσει το πιο fun, χαριτωμένο και πρωτότυπο floral μανικιούρ. Εσύ τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

jlo_nails.jpg

Δες κι άλλα floral nails

Αν θέλεις κι άλλο nail inspo, αλλά στο συγκεκριμένο μοτίβο, στο floral, μπορείς να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery. Το Instagram ευτυχώς είναι γεμάτο ιδέες και με μια αναζήτηση βρήκα 5 υπέροχα μανικιούρ για εσένα.

Το πασχαλινό μανικιούρ σιγά-σιγά, άλλωστε, θα αποτελεί παρελθόν, οπότε… γιατί να μην είσαι προετοιμασμένη όταν θα βρεθείς στην καρέκλα της μανικιουρίστ σου; Τα screenshots μην ξεχάσεις!