Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε κομψότητα και στυλ στα space buns με μία μόνο κίνηση

Μαρία Ροδίτη
Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε κομψότητα και στυλ στα space buns με μία μόνο κίνηση

Τα «κεφτεδάκια» που έκανες όταν ήσουν μικρή επιστρέφουν και η Ζέτα Μακρυπούλια τα δοκίμασε στην πιο updated εκδοχή τους.

Αν παρακολουθείς τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ, θα έχεις παρατηρήσει ότι της αρέσει να πειραματίζεται με τα beauty looks της. Η παρουσιάστρια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, δοκιμάζει διαφορετικά μαλλιά και μακιγιάζ κάνοντας τις πιο fashion forward επιλογές και αυτό συνέβη σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή.

Η Ζέτα έκανε space buns στα μαλλιά της – ξέρεις, τα «κεφτεδάκια» που κάναμε όταν πηγαίναμε σχολείο- και έδωσε τα πιο girly, vintage vibes στην εμφάνισή της. Δεν έκανε, βέβαια, απλά space buns. Προτίμησε μια πιο updated εκδοχή τους κάνοντας την τέλεια hairstyle πρόταση.

Do it like Ζέτα! Το trick της Μακρυπούλια για να κάνει την τέλεια χωρίστρα στο σωστό ύψος

Η κίνηση-ματ που πήγε σε άλλο level τα space buns της Ζέτας Μακρυπούλια

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Τα space buns είναι τα λεγόμενα «κεφτεδάκια» που σίγουρα σου έκανε η μαμά σου όταν πήγαινες στο σχολείο. Λέω για αυτά τα κοτσάκια στο πλάι που σου έφτιαχνε, έχοντας κάνει πρώτα χωρίστρα στη μέση.

https://www.instagram.com/p/Co4vupaI2gY

Αυτά, λοιπόν, τα space buns αλλά με πλεξούδα έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή της, Ρουκ Ζουκ. Η 44χρονη παρουσιάστρια δοκίμασε τα λεγόμενα braided space buns και πήγε το look της σε άλλο level. Κάπως έτσι πραγματοποίησε την πιο girly chic εμφάνιση και μας έδωσε ιδέες για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.

Βλέπεις, ειδικά το καλοκαίρι που η θερμοκρασία ανεβαίνει πολύ ψηλά και θέλουμε να έχουμε πιασμένα τα μαλλιά μας, τα braided space buns είναι μια πολύ stylish λύση. Και καθόλου αναμενόμενη, θα πω εγώ.

Space buns more info

Αν σου αρέσει το χτένισμα της Ζέτας, go for it! Πρέπει να ξέρεις, όμως, και μερικά μυστικά για να το απογειώσεις. Ποια είναι αυτά;

1682410373289-823094227-makrypoulia_space_buns.jpg

#1 Για τέλειο hair look κάνε ολόισια τα μαλλιά σου.

#2 Για glossy αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε λάδι μαλλιών από τη ρίζα μέχρι τις άκρες και στα space buns (μετά εννοείται πως θα λουστείς, δεν γίνεται διαφορετικά).

#3 Μπορείς να κάνεις space buns και ψηλά, όχι μόνο χαμηλά όπως τα έχει κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Good luck, girl!