Η Victoria Beckham γίνεται 50 και λέει: «Πίστεψε πρώτη στον εαυτό σου - οι άλλοι θα ακολουθήσουν»

Πατούλια Κατερίνα
Η Victoria Beckham γίνεται 50 και λέει: «Πίστεψε πρώτη στον εαυτό σου - οι άλλοι θα ακολουθήσουν»

Ζούμε και στο Instagram ένα ντοκιμαντέρ ακόμα για του Beckham, με τον David να γιορτάζει τα 50α γενέθλια της Victoria με μια ευχή ζηλευτή. 

Η Victoria Beckham γιορτάζει και ο David Beckham κατάφερε και πάλι να μας κάνει να ζηλέψουμε.

O David εύχεται- εμείς ζηλεύουμε

«Χαρούμενα γενέθλια στην όμορφη σύζυγό μου. Καθώς βαδίζουμε στα γενέθλιά σου, πρέπει να κοιτάξεις πίσω και να είσαι περήφανη για όσα κατέκτησες, όσα έχτισες.

Posh Spice, μια γυναίκα επιχειρηματίας, φυσικά παντρεύτηκες και τον αρχηγό της Εθνικής Αγλλίας, αλλά η μεγαλύτερή σου επιτυχία είναι τα παιδιά σου. Πώς τα καθοδηγείς, τα αγαπάς, τα διδάσκεις, σε αγαπούν πέρα από τις λέξεις, σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ, να είναι η ημέρα αυτή ξεχωριστή, το αξίζεις, 50 και fit και είμαι ειλικρινής».

Αυτή η ευχή κι ένα βίντεο με φωτογραφίες από τα 30 χρόνια που την γνωρίζει κι όχι μόνο, ήταν ο τρόπος που ο David Beckham αποφάσισε να ευχηθεί στη σύζυγό του Victoria, στα 50α της γενέθλια, ένα ορόσημο για εκείνη και η αρχή ενός νέου κεφαλαίου.

https://www.instagram.com/reel/C52atc_IthW/

Πιστεύω ότι μπορείς να είσαι πολλά πράγματα. Μια ποπ σταρ, μια μητέρα, μια σύζυγος, μια σχεδιάστρια

Όσο για την ίδια τη Victoria, το δικό της μήνυμα για τα 50 κεράκια στην τούρτα της, ήταν ώριμο, γεμάτο αγάπη για τις υπόλοιπες γυναίκες και την παραδοχή πως εκτός από δουλευταρού, υπήρξε και πολύ τυχερή!

«Καθώς ετοιμάζομαι να μπω στα 50 (με τακούνια, φυσικά!), νιώθω απίστευτα ευλογημένη που έφτασα σε αυτό το ορόσημο. Ευλογημένη, αλλά και ολοκληρωμένη και βαθιά ικανοποιημένη. Όχι μόνο για το πού βρίσκομαι ως γυναίκα αλλά για το πόσο μακριά έχουν φτάσει τα brands μόδας και ομορφιάς μου. Η φιλοδοξία μου ήταν πάντα να ενδυναμώσω τις γυναίκες και να τις κάνω να νιώθουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Για μένα, αυτό σήμαινε να εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και να μην κάνω ποτέ συμβιβασμούς στο δημιουργικό μου όραμα.

Beckham - Netflix: Πώς ο νεανικός έρωτας του David για τη Victoria μεταμορφώθηκε σε βαθιά αγάπη

https://www.instagram.com/p/C50y6I2oVqC/

Πιστεύω ότι μπορείς να είσαι πολλά πράγματα. Μια ποπ σταρ, μια μητέρα, μια σύζυγος, μια σχεδιάστρια… Το πάθος μου ήταν πάντα να κάνω μεγάλα όνειρα και μετά να ονειρεύομαι ακόμα περισσότερο! Πίστεψε πρώτα στον εαυτό σου – όλοι οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Και αν είστε πραγματικά τυχεροί, θα βρείτε κάποιον που πιστεύει σε εσάς ακόμη περισσότερο από εσάς. @DavidBeckham, είμαι για πάντα ευγνώμων για την άνευ όρων αγάπη και την υποστήριξή σου και για τα όμορφα παιδιά μας.

@BrooklynPeltzBeckham, @RomeoBeckham, @CruzBeckham, #HarperSeven, με ολοκληρώνετε. Είμαι τόσο περήφανη για τα ευγενικά, εργατικά, ταλαντούχα άτομα που γίνεστε όλοι.

Ας κάνω περισσότερα από αυτά που αγαπώ με τους ανθρώπους που αγαπώ. Είμαι τόσο ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την απίστευτη ομάδα μου! Αυτή είναι η αρχή ενός συναρπαστικού νέου κεφαλαίου και μόλις ξεκινώ.

Μαμά και μπαμπά, σας αγαπώ. Φιλιά Victoria», έγραψε η Beckham χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/C52vVomIFKE/

Εννοείται πως τα παιδιά της Victoria και οι γονείς της έκαναν τα δικά τους posts για τα 50α γενέθλια της Posh εκφράζοντας την αγάπη τους.

Οι Beckham μετά το ντοκιμαντέρ του Netflix:

Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Beckham και τη γεμάτη πρωταθλήματα καριέρα του, αποκάλυψε πράγματα για εκείνον και την καθημερινότητά του που ούτε φανταζόμασταν, παρότι ο ίδιος, η Victoria και τα παιδιά τους βρίσκονται στο επίκεντρο των μίντια για πάνω από δύο δεκαετίες.

https://www.instagram.com/p/Cx-CgidoZup/

5 φορές που ο David Beckham έκανε tattoo για την Victoria και μας έμαθε να μην μένουμε με τα λίγα

O David στο ντοκιμαντέρ αυτό, μπορεί να παραδέχεται με ειλικρίνεια πως η Victoria είναι τα πάντα για εκείνον, να την τρολάρει για την καταγωγή της, να χορεύει μαζί της και να μας εξηγεί ποια είναι η αγαπημένη θέα του σπιτιού του, εκείνη που στο παράθυρο μπορεί να θαυμάσει τη Beckham γυμνή!

27 χρόνια μετά, ο David και η Victoria απέδειξαν πως διέθεταν το είδος αυτής της δύναμης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλο, ώστε να μετατρέψουν έναν σχεδόν παιδικό έρωτα που αγαπούσαν τα tabloids σε μεγάλη ιστορία αγάπης, γάμο και οικογένεια ικανή να αντέξει τα πάντα, από μια απιστία μέχρι το μεγάλωμα τεσσάρων παιδιών.

O χορός της Victoria και του David Beckham στο Netflix δημιούργησe το νέο challenge του Tik Tok

Ο David και η Victoria παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1999 κι από τότε είναι αχώριστοι.