Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις μόνη σου τέλειο γαλλικό κάθε φορά (video)

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις μόνη σου τέλειο γαλλικό κάθε φορά (video)

Δεν χρειάζεται λαστιχάκια, αυτοκόλλητα και hansaplast… Βασικά δεν χρειάζεται τίποτα!

Κάθε φορά που ανακαλύπτουμε κάποιο hack για γαλλικό μανικιούρ ενθουσιαζόμαστε σαν κοριτσάκια. Το ίδιο συμβαίνει και με τα eyeliner hacks. Όχι, δεν έχουμε πολύ καλή σχέση με τις ίσιες γραμμές στο μακιγιάζ και το μανικιούρ και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είναι λογικό λοιπόν να χαιρόμαστε όταν βρίσκουμε τρόπους να κάνουμε τέλειες γραμμές εύκολα! Πάνω που νομίζαμε όμως πως έχουμε βρει (και σου έχουμε δείξει) όλα τα hacks για το γαλλικό μανικιούρ εκεί έξω, ανακαλύψαμε ένα ακόμα στα βάθη του instagram.

Η καραντίνα μας έχει ωθήσει στα κατάβαθα του αγαπημένου μας μέσου κοινωνικής δικτύωσης και ψάχνουμε ακόμα και πράγματα που δεν μας αρέσουν πολύ όπως το γαλλικό. Ναι, ξέρεις ότι δεν το συμπαθούμε αλλά ξέρουμε πόσο το συμπαθείς εσύ γι᾽ατό άλλωστε είμαστε εδώ. Στο θέμα μας όμως: Τι ανακαλύψαμε; Πάτα play και τα λέμε παρακάτω…


https://www.instagram.com/p/B5ZxDYAHtGg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ιδιοφυές;! Τέλειο;! Super easy; Όλα μαζί! Είναι ό, τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία και μάλιστα, το δοκιμάσαμε αμέσως. Είναι πανεύκολο, σούπερ πρακτικό, η γραμμή γίνεται με απίθανη ταχύτητα και ακρίβεια και γενικά δεν έχουμε λόγια. Με αυτό το hack προβλέπουμε να κάνουμε ακόμα και εμείς –που δεν συμπαθούμε το γαλλικό- french tips σχεδόν κάθε μέρα.

Αν θέλεις να το δοκιμάσεις και εσύ αλλά σου έχουν τελειώσει τα supplies μην ανησυχείς, δεν θα σε αφήναμε έτσι. Αφενός μπορείς να το κάνεις σε πολλά διαφορετικά χρώματα καθώς το πολύχρωμο γαλλικό είναι τάση αλλά μπορείς να ρίξεις και μία ματιά στην παρακάτω gallery. Έχουμε τα τέλεια βερνίκια για κάθε είδος γαλλικού που θέλεις να κάνεις στην καραντίνα.

Διάβασε ακόμα: Σήμερα δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε ροζ ή γαλάζιο μανικιούρ και βρήκαμε και τα δύο!