Flipped ends: Το 60’s old Hollywood χτένισμα που έχει κατακλύσει το Internet

Μαρία Ροδίτη
Flipped ends: Το 60’s old Hollywood χτένισμα που έχει κατακλύσει το Internet

Flipped ends 

@justinemarjan

Οι γυρισμένες άκρες (aka flipped ends) έχουν επιστρέψει δυναμικά και βρίσκονται ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

It’s time for a change! Κάθε σεζόν που έρχεται όλες μας θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή στην εμφάνισή μας και αυτή η στιγμή ήρθε. Είναι ώρα να ανανεωθείς για να ανέβει η διάθεσή σου, αλλά και να είσαι super fresh για το Πάσχα. Μη βιάζεσαι, όμως! Δεν θα σου πω να κόψεις τα μαλλιά σου, ούτε και να τα βάψεις. Θα κάνεις μια mini αλλαγή δοκιμάζοντας τα… flipped ends!

Τα flipped ends είναι τάση στα μαλλιά, έχουν γίνει viral στο Διαδίκτυο τελευταία και σε «προκαλούν» να γίνεις και εσύ μια 60’s lady. Γιατί τα flipped ends είναι ένα χτένισμα, που έρχεται από τα μακρινά 60’s και που αν έζησες στα 90’s αποκλείεται να μην το θυμάσαι. Γιατί και τότε ήταν κυρίαρχο!

Pouf hairstyle: Το iconic χτένισμα των 00’s είναι και πάλι hot τάση

Τι ακριβώς είναι τα flipped ends

Όταν λέμε flipped ends εννοούμε μαλλιά ίσια με άκρες που γυρίζουν προς τα έξω. Αυτό, λοιπόν, το έντονο τελείωμα των μαλλιών ήταν μεγάλη τάση τη δεκαετία του 1960 – το έκανε ξανά και ξανά η Jackie Kennedy- επανήλθε στα 90’s και τώρα έχει κάνει ξανά δυναμικό comeback.

Το 2022, ωστόσο, αυτή η τάση στα χτενίσματα έρχεται στο προσκήνιο… κάπως πιο ανανεωμένη, πιο fresh και σύγχρονη. Και είναι μια τέλεια επιλογή και για τις everyday, αλλά και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Πώς θα κάνεις flipped ends το 2022

Το 2022 τα flipped ends έχουν κατά βάση φράντζα (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο) και δεν γίνονται μόνο σε μαλλιά αφημένα κάτω. Μπορείς, δηλαδή, να κάνεις γυρισμένες άκρες και στο ponytail σου και να το απογειώσεις ή να κάνεις ένα half up με flipped ends.

https://www.instagram.com/p/CAswcDzAXEV

Ξεκίνα πρώτα ισιώνοντας πολύ καλά τα μαλλιά σου, αφού έχεις βάλει πάνω τους προϊόν θερμοπροστασίας. Στη συνέχεια, αφού τα ισιώσεις με το πιστολάκι και τη βούρτσα, συνέχισε τραβώντας τη βούρτσα με τις άκρες των μαλλιών σου με κίνηση προς τα έξω. Για να δείχνει πιο glossy το αποτέλεσμα ολοκλήρωσε με ένα hair serum ή μια κρέμα λάμψης και λακ και θα είσαι super chic.

Α! Και να μην ξεχάσω… Μπορείς στο χτένισμα με flipped ends να προσθέσεις hair accessories για να γίνει πιο stylish το αποτέλεσμα.