Το hack με το dry shampoo και το σεσουάρ για τέλεια μαλλιά ακόμα κι αν έχεις να λουστείς μέρες

Μαρία Ροδίτη
Το hack με το dry shampoo και το σεσουάρ για τέλεια μαλλιά ακόμα κι αν έχεις να λουστείς μέρες
Instagram: @michelejaliene

Ένα dry shampoo είναι πάντα απαραίτητο στο νεσεσέρ για τις πολύ δύσκολες μέρες που όλες τρέχουμε ή για εκείνες τις μέρες που απλά βαριόμαστε να λουστούμε.

Σε όλες μας έχει συμβεί! Να τρέχουμε από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σε τέτοιο σημείο που πραγματικά να μην προλαβαίνουμε να λουστούμε. Ή… απλώς να είμαστε κομμάτια, να βαριόμαστε φρικτά και η όλη διαδικασία του λουσίματος να μας φαίνεται ανηφόρα.

Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Καταφεύγουμε στη σωτήρια λύση του dry shampoo, του προϊόντος το οποίο ανανεώνει τα μαλλιά και τα κάνει να δείχνουν σαν να έχεις βγει μόλις από το μπάνιο.

Dry shampoo: 5 λόγοι για να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς από σήμερα κιόλας

Το viral hack με το dry shampoo και το σεσουάρ

Ένα νέο hack, που έχει γίνει viral στον κόσμο του beauty, πάει στο επόμενο level το dry shampoo και την απόδοσή του με τη χρήση – επιπλέον- του σεσουάρ. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι εσύ μπορείς να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με ξηρό σαμπουάν από απόσταση στις ρίζες και στα μήκη και να αφήσεις τα σωματίδια του προϊόντος να απορροφήσουν τα έλαια από τα μαλλιά σου.

Στη συνέχεια, βάζεις το σεσουάρ στον κρύο αέρα και περνάς για λίγα δευτερόλεπτα τα μαλλιά σου. Αναρωτιέσαι σε τι θα σε ωφελήσει αυτή η κίνηση; Ο κρύος αέρας θα πιάσει τα σωματίδια του dry shampoo που τώρα είναι γεμάτα με τα έλαια που έκαναν τα μαλλιά σου να φαίνονται λιπαρά και θα τα απομακρύνει από την τρίχα σου. Έτσι, τα μαλλιά σου θα φαίνονται πραγματικά σαν να έχεις μόλις βγει από το κομμωτήριο και δεν θα υπάρχει ίχνος λιπαρότητας.

Shopping time

Κι αν σου έχει τελειώσει ή δεν έχεις dry shampoo, μη σκας! Έκανα την έρευνά μου και βρήκα 5 super duper ξηρά σαμπουάν για εσένα. Θα τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery και θα βρεις… πραγματικά την υγειά σου.