Soft & juicy: 3 tips για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν ζουμερά και βελούδινα

Μαρία Ροδίτη
Soft & juicy: 3 tips για να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν ζουμερά και βελούδινα
Armando Grillo/IMAXTREE.COM

Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να απογειώσεις το «παιχνίδι» των χειλιών.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν λεπτά και μικρά χείλη, μπορώ να καταλάβω ότι πολλές φορές έχεις ζηλέψει όσες έχουν juicy lips. Ας μη λέμε ψέματα! Τα ζουμερά χείλη είναι πιο θελκτικά και sexy, δίνουν άλλον αέρα στη συνολική εικόνα.

Αν δεν τα διαθέτεις, όμως, η μοναδική λύση για να τα αποκτήσεις δεν είναι σίγουρα τα ενέσιμα και η καρέκλα του πλαστικού χειρουργού. Ναι, αν θέλεις μπορείς να επισκεφθείς τον γιατρό σου, αν όμως είσαι σαν κι εμένα κάπως… φοβιτσιάρα ή δεν επιθυμείς αυτήν τη λύση, υπάρχει άλλη: για την ακρίβεια 3 μυστικά που θα σου χαρίσουν τα πιο υπέροχα και juicy χείλη ever!

Off duty red: Lip stains και lip oils για «χαλαρά» looks με κόκκινα χείλη

Τα tips για ζουμερά και υπέροχα χείλη

Απολέπιση χειλιών

Αν απλώνεις κραγιόν ή lip gloss σε χείλη στεγνά και αφυδατωμένα, να είσαι σίγουρη πως αυτά θα δείχνουν πιο λεπτά και μικρά. Ακόμα περισσότερο από όσο μπορεί να είναι. Τι χρειάζεται να κάνεις, λοιπόν; Καλή απολέπιση χειλιών.

xeili_zoymera.jpg

2-3 φορές την εβδομάδα χρησιμοποίησε lip scrub κι απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα, ώστε να βγει νέο στρώμα επιδερμίδας προς τα έξω και έτσι να έχεις τέλεια και super απαλά χείλη.

Η DIY θεραπεία που θα δώσει όγκο στα χείλη

Υπάρχουν κάποια φυσικά συστατικά, τα οποία ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη κάνοντάς τα πιο ζουμερά στη στιγμή. Ένα από αυτά είναι και το πιπέρι καγιέν. Πώς θα το χρησιμοποιήσεις; Ανάμειξέ το με λίγο ελαιόλαδο και τρίψε με το μείγμα τα χείλη σου για μερικά δευτερόλεπτα. Αμέσως θα διαπιστώσεις ότι τα χείλη σου αρχίζουν και γίνονται πιο σαρκώδη.

Χρησιμοποίησε το μολύβι λίγο πιο έξω από τη γραμμή των χειλιών σου

Αφού έχεις κάνει τα δύο παραπάνω βήματα στα χείλη σου, ήρθε η ώρα- πριν βάλεις κραγιόν- να χρησιμοποιήσεις το μολύβι χειλιών. Σχεδίασε το περίγραμμα λίγο έξω από τη γραμμή των χειλιών και μετά άπλωσε το κραγιόν. Έτοιμη! Για ακόμα πιο juicy αποτέλεσμα, μπορείς στη μέση των χειλιών να βάλεις λίγο διάφανο lip gloss.