Volumed hair: Το hack με το ψαλίδι μαλλιών για όγκο σε λιγότερο από 2 λεπτά

Μαρία Ροδίτη
Volumed hair: Το hack με το ψαλίδι μαλλιών για όγκο σε λιγότερο από 2 λεπτά

Ένα hack στο TikTok έχει γίνει viral και σου δείχνει πώς να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου με ένα εργαλείο hairstyling. Χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο.

Για καλή μου τύχη έχω πλούσια και μακριά μαλλιά, άρα και πολύ όγκο. Ο όγκος, λοιπόν, δεν ήταν κάτι που με απασχόλησε ποτέ- μη σου πω ότι ορισμένες φορές με δυσκόλεψε κιόλας. Έλα, όμως, που οι διπλανές στο γραφείο αλλά και οι κολλητές μου έχουν λεπτά μαλλιά και πάντα μου γκρίνιαζαν για το πώς θα καταφέρουν να κάνουν πράξη τα volumed hair.

«Μαρία, έχεις κανένα hack για όγκο που να μη μας πάρει, όμως, 100 ώρες;», με ρώτησαν οι δύο Χριστίνες του γραφείου πρόσφατα. Και αποφάσισα να απευθυνθώ εκεί όπου ξέρω ότι θα βρω εγγυημένα καλά tricks: στο TikTok. Και- εννοείται- πως βρήκα το πιο απλό και γρήγορο μυστικό για μαλλιά με όγκο. Τι θα χρειαστείς; Το ψαλίδι μαλλιών σου μόνο…. Εντάξει και ένα σπρέι θερμοπροστασίας, να μη λέμε τα αυτονόητα.

#PFW: 90s όγκος στα μαλλιά, no makeup μακιγιάζ και καφέ μολύβι στα φρύδια – Τα πιο cool looks του ΣΚ

Το hack του TikTok για όγκο στα μαλλιά

Η Melissa Alatorre είναι το κορίτσι που θα σου ανοίξει τα μάτια. Γιατί; Διότι έχει το τέλειο trick για όγκο στα μαλλιά σε λιγότερο από 2 λεπτά. Δες το βίντεο… και πάμε να τα εξηγήσουμε όλα.

Όπως είδες, αυτό που έχεις να κάνεις είναι πολύ απλό. Πρέπει να εστιάσεις στο πάνω μέρος του κεφαλιού και να πιάσεις μία-μία τούφα τυλίγοντάς τη σε χοντρό ψαλίδι μαλλιών, ώστε να γίνει έντονη μπούκλα. Μόλις είναι έτοιμη η μπούκλα την κρατάς, την ψεκάζεις με αρκετή λακ και έπειτα την αφήνεις περνώντας ανάμεσα τα δάχτυλα σου για να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα.

Και μια συμβουλή, όπως σου είπα και παραπάνω. Πριν χρησιμοποιήσεις το εργαλείο θερμότητας θα πρέπει να έχεις ψεκάσει τα μαλλιά με σπρέι θερμπροστασίας, ώστε ούτε να θαμπώσουν όταν θα κάνεις ξανά και ξανά αυτήν τη διαδικασία, ούτε οι άκρες να σπάνε.

https://www.instagram.com/p/ClRmJNGLsab

Shopping time

Για ακόμα περισσότερο όγκο μπορείς να χρησιμοποιείς και ειδικά προϊόντα στα μαλλιά. Sprays, tonics, σαμπουάν και αφρούς, για παράδειγμα. Στην παρακάτω gallery θα δεις 5 τέλεια προϊόντα που θα πάνε σε άλλο level τον όγκο στα λεπτά μαλλιά σου. Scroll, girl!