Τα πιο εντυπωσιακά ξανθά που πρέπει να έχεις στο beauty ραντάρ σου το 2023

Μαρία Ροδίτη
Τα πιο εντυπωσιακά ξανθά που πρέπει να έχεις στο beauty ραντάρ σου το 2023

Ξανθιά, λαμπερή και όμορφη. Τι άλλο θες για να πάει καλά αυτή η χρονιά;

Ως αμετανόητη ξανθιά που είμαι τα τελευταία 10 χρόνια δεν γινόταν να μην κάνω και ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο μου χρώμα μαλλιών. Το ξανθό, βλέπεις, είναι ξεχωριστό από μόνο του, κάνει εντύπωση με την πρώτη ματιά και δεν σε αφήνει να περάσεις απαρατήρητη.

Το ξανθό, όμως, δεν είναι ένα χρώμα. Έχει πολλές αποχρώσεις που απευθύνονται και σε διαφορετικές γυναίκες, ανάλογα με το φυσικό τους χρώμα και το γούστο τους. Φέτος, θα δεις να τρεντάρουν διάφορα ξανθά, από το platinum blonde και το καραμελέ, μέχρι το ξανθό της άμμου και το μελί ξανθό. Πάμε να δούμε όλα τα top ξανθά του 2023 ευθύς αμέσως.

Τέλος τα ξανθά μαλλιά για την Blake Lively – Το νέο σκούρο χρώμα και ο λόγος που άλλαξε look

Τα πιο εντυπωσιακά ξανθά του 2023

Almond blonde

https://www.instagram.com/p/Cm9sHEfPsda

Ένα σκούρο ξανθό προς ανοιχτό καστανό - στο καστανό του αμυγδάλου- που ταιριάζει τέλεια ακόμα και σε κορίτσια με πιο σκούρα μαλλιά.

Vanilla blonde

https://www.instagram.com/p/CMhk1Kuhu2W

Το vanilla blonde είναι ένα πολύ ανοιχτό ξανθό, ένα βήμα πριν το πλατινέ. Αν έχεις ανοιχτά ξανθά μαλλιά και σου αρέσει να τολμάς, go for it.

Tortilla blonde

tortilla_blonde.jpg

Αν έχεις σκούρα καστανά μαλλιά και θέλεις να τα ανοίξεις, επίλεξε το tortilla blonde. Είναι ένα πολύ σκούρο ξανθό με ανταύγειες, όπως ακριβώς έχει νερά... και η τορτίγια. Ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό, δεν συμφωνείς;

Cashmere blonde

https://www.instagram.com/p/CkNLExtuwgV

Το cashmere blonde είναι μια απόχρωση που θυμίζει τα cozy και ζεστά χρώματα των πουλόβερ. Για να είναι επιτυχημένο, εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες τούφες των μαλλιών και μπλέκεται με τις ψυχρές αποχρώσεις, ώστε να δημιουργηθεί το τρισδιάστατο εφέ που θα κάνει τη διαφορά.

Golden blonde

golden_blonde.jpg

Το golden blonde - όπως το λέει και το όνομά του- έχει χρυσούς τόνους και είναι ένα πολύ ανοιχτό ξανθό. Κολακεύει και πιο ανοιχτόχρωμες και πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Milky blonde

milky_blonde.jpg

Φαντάσου ένα ποτήρι γάλα σε συνδυασμό με μια ξανθιά απόχρωση. Αυτό είναι το milky blonde και - όπως λέει το όνομά του - έχει και λευκούς υποτόνους. Είναι ιδανικό, λοιπόν, για όσες γυναίκες θέλουν ένα πολύ λαμπερό και εντυπωσιακό ξανθό.

Baby blonde

https://www.instagram.com/p/CS8L3zonqdP

Το baby blonde είναι εμπνευσμένο από το φυσικό ανοιχτό ξανθό χρώμα μαλλιών των μικρών παιδιών, που φωτίζει και χαρίζει extra λάμψη στο πρόσωπο.

Συνέχισε στην gallery για να δεις κι άλλα εντυπωσιακά ξανθά.