Ούτε η λακ, ούτε το ψαλίδι: Το «κλειδί» για να κρατήσουν περισσότερο οι μπούκλες βρίσκεται αλλού

Μαρία Ροδίτη
Ούτε η λακ, ούτε το ψαλίδι: Το «κλειδί» για να κρατήσουν περισσότερο οι μπούκλες βρίσκεται αλλού
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Ένα προϊόν θα σε βοηθήσει να έχεις τέλειες μπούκλες για πάνω από μία μέρα.

Η αλήθεια είναι ότι τα μαλλιά μου είναι σγουρά και δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να σκεφτώ tips & tricks για να κρατήσουν για ώρες οι μπούκλες μου. Γιατί πολύ απλά τις είχα εκ φύσεως. Όταν, όμως, σε μια συζήτηση με τις κολλητές τέθηκε το ερώτημα «πώς θα τα καταφέρω επιτέλους να μη χαλάνε γρήγορα τα waves και οι μπούκλες», μπήκα σε σκέψεις. Σκέφτηκα αμέσως ότι είναι τόσα τα κορίτσια εκεί έξω που έχουν αυτό το θέμα και άρα θα ήταν καλή ιδέα να το ψάξω.

Κι έκανα την έρευνά μου και έχω να σου πω ότι υπάρχει ένα και μόνο βασικό βήμα για σίγουρη επιτυχία. Το «κλειδί» της επιτυχίας, λοιπόν, είναι η προετοιμασία. Ούτε ο τρόπος που κρατάς το ψαλίδι, ούτε η θερμοκρασία του εργαλείου hairstyling, ούτε τίποτα. Μόνο η προετοιμασία.

80s queen: Τα tips + προϊόντα που θα χρειαστείς για μπούκλες σαν της Βάσως Λασκαράκη

Κι όταν λέμε προετοιμασία… εννοούμε ένα και μόνο προϊόν

«Το κλειδί για μπούκλες που έχουν διάρκεια βρίσκεται στον αφρό. Μόλις λουστείς και στεγνώσεις ελαφρώς τα μαλλιά πρέπει να τους βάλεις αφρό», εξηγεί στο Instagram reel η hairstylist, Samantha Cusick. Στη συνέχεια, η Samantha στεγνώνει καλά τα μαλλιά της, τα ψεκάζει με λακ και συνεχίζει με το ψαλίδι μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/Cp0XR5aKdty

«Μόλις κάνετε μπούκλες σε όλα τα μαλλιά, χτενίστε τα», λέει χαρακτηριστικά και ολοκληρώνει με texture spray για πιο δυνατό κράτημα.

mpoukles.jpg

Shopping time

Αλήθεια, εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ, προτού κάνεις μπούκλες, να απλώσεις αφρό στα μαλλιά; Το trick αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα διαδεδομένο, αλλά φαίνεται να δουλεύει. Κι αν θες να το τολμήσεις, κάν’το.

Δες και 5 τέλειους αφρούς στην παρακάτω gallery, ώστε την επόμενη φορά που θα ετοιμαστείς για waves ή μπούκλες να είσαι… καθ' όλα οργανωμένη.