Θέλεις τέλεια beachy μαλλιά; 5 spray με αλάτι για να τα πετύχεις χωρίς να βρίσκεσαι στη θάλασσα

Ευαγγελία Αλπίδου
Θέλεις τέλεια beachy μαλλιά; 5 spray με αλάτι για να τα πετύχεις χωρίς να βρίσκεσαι στη θάλασσα
IMAXTREE.COM

Τα beachy μαλλιά είναι ιδανικά για κάθε τύπο και μήκος μαλλιών, χαρίζοντας ένα boho & sexy style.

Αν υπάρχει ένα look το οποίο μυρίζει καλοκαίρι, τότε αναμφίβολα είναι τα beach waves μαλλιά. Αυτές οι μικρές και ανέμελες μπούκλες που θυμίζουν τα κύματα της θάλασσας είναι το must χτένισμα του καλοκαιριού. Τα beachy μαλλιά έχουν γίνει τόσο δημοφιλή, γιατί μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα, σε κάθε μήκος μαλλιών.

Τα beach waves μας φέρνουν στο μυαλό τα παιδικά μας χρόνια, που βγαίναμε από τη θάλασσα και το αλάτι που έμενε πάνω στα μαλλιά τα έκανε σπαστά και κυματιστά. Ακριβώς αυτό το look, έχει γίνει απίστευτα trending τα τελευταία χρόνια.

averie-woodard-4nulm-JUYFo-unsplash-(1).jpg

Τα μαλλιά που θυμίζουν τα κύματα της θάλασσας

Μπορεί να συνδυαστεί από τις πιο απλές, ως τις πιο βραδινές και sexy εξόδους στα σοκάκια των νησιών, χαρίζοντας ένα boho στυλ. Αν όμως δε βρίσκεσαι σε κάποιο νησί ή δίπλα στη θάλασσά τι κάνεις; Μην ανησυχείς, σου έχουμε τη λύση!

taisiia-stupak-mWABE4JCUHI-unsplash.jpg

Στην αγορά υπάρχουν ειδικά spray, τα οποία έχουν ως κύριο συστατικό τους το αλατόνερο το οποίο είναι ιδανικό για να δημιουργήσει το τέλειο beach wavy look. Ψεκάζεις σε στεγνά μαλλιά το spray και… Voilà! Τόσο εύκολα και γρήγορα έχεις σχηματίσει κυματιστά μαλλιά. Προσοχή! Μην χτενίσεις τα μαλλιά σου, αφού ψεκάσεις το προϊόν. Καλό είναι όταν τα στεγνώσεις να τα περάσεις με μία χτένα, για να ξεμπλέξεις τυχόν κόμπους και στη συνέχεια να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με το προϊόν.

Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις beachy μαλλιά, χωρίς να έχεις κάνει βουτιά μέσα στη θάλασσα. Στο παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα best sellers spray μαλλιών με αλάτι που ορκίζονται τέλεια κυματιστά μαλλιά.

Shopping Time:

7 budget friendly κρέμες ματιών που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου