Super fresh χρώμα; 7 σαμπουάν που θα διατηρήσουν την λάμψη στα βαμμένα μαλλιά σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Super fresh χρώμα; 7 σαμπουάν που θα διατηρήσουν την λάμψη στα βαμμένα μαλλιά σου
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, γιατί τα μαλλιά σου φαίνονται θαμπά, ενώ πριν λίγο καιρό φρέσκαρες το χρώμα τους, ίσως να ρίξεις μία ματιά στο σαμπουάν που χρησιμοποιείς.

Οι περισσότερες γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους. Στο παρελθόν, είχα επιλέξει και εγώ να υιοθετήσω διακριτικά babylights, αλλά μετά από καιρό, ξανά γύρισα στο φυσικό μου χρώμα, το καστανό. Από τότε μέχρι σήμερα δεν τα έχω ξανά βάψει. Τα βαμμένα μαλλιά εκτός το ότι μπορούν να καλύψουν τις λευκές τρίχες, έχουν την δυνατότητα να χαρίζουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης σε κάθε βήμα. Η διάθεσή σου φτιάχνει αμέσως, κάθε φορά που βγαίνεις από το κομμωτήριο με ανανεωμένο, fresh χρώμα. Το χρώμα των μαλλιών σου είναι πιο λαμπερό και ζωντανό από κάθε άλλη φορά... Πώς, λοιπόν, γίνεται να διατηρήσεις αυτή τη λάμψη;

Ο sleek κότσος της Sofia Richie θα αναδείξει τα office looks σου

Θα σου πω αμέσως! Για να καταφέρεις, να διατηρήσεις ζωντανό το χρώμα των μαλλιών σου, το μυστικό κρύβεται στα ειδικά σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά. Ξέχνα τα σαμπουάν που υπάρχουν στο supermarket! Μπορεί να έχουν πλούσια αρώματα και να είναι οικονομικά, αλλά δεν είναι κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς ειδικά σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, τα οποία διαθέτουν όλα τα οφέλη που θα κάνουν το χρώμα σου να διαρκέσει περισσότερο. Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, γιατί τα μαλλιά σου φαίνονται θαμπά, ενώ πριν λίγο καιρό φρέσκαρες το χρώμα τους, ίσως να ρίξεις μία ματιά στο σαμπουάν που χρησιμοποιείς.

Χρώμα που διαρκεί

Missoni-bbt-S23-022.jpg

Tips περιποίησης των βαμμένων μαλλιών και όχι μόνο

Εκτός από τα ειδικά σαμπουάν που πρέπει να χρησιμοποιείς, τα βαμμένα μαλλιά θέλουν ειδική μεταχείριση. Τι εννοώ; Απέφυγε το καυτό νερό στο ντους και μην παραλείπεις το σπρέι θερμοπροστασίας όταν χρησιμοποιείς θερμαντικά εργαλεία. Αν ακολουθήσεις αυτά τα μικρά βήματα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου, τα μαλλιά θα σφύζουν από υγεία και το χρώμα τους θα φαίνεται τόσο λαμπερό και ζωντανό που θα νομίζουν όλοι, ότι βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

Μην φεύγεις, δεν θα σε άφηνα έτσι! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει τα καλύτερα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά που υπόσχονται επανόρθωση και λάμψη στα βαμμένα μαλλιά σου. Ρίξε μία ματιά...