Αλογοουρά Vs Wavy look! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας προτείνει δύο εύκολα χτενίσματα για την εβδομάδα

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα chic nail arts, της Ηλιάνας ή για τα εντυπωσιακά hairstyles που υιοθετεί κάθε φορά γίνονται viral.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά μέσα από το προφίλ της στο Instagram μας δείχνει μαθήματα στιλ, αλλά και beauty inspo, τα οποία μας κάνουν όλες να θέλουμε να τα υιοθετήσουμε. Η Ηλιάνα, είναι η νέα παρουσιάστρια του Shopping Star, της εκπομπής που για 6 συνεχή χρόνια παρουσίαζε η αγαπημένη Βίκυ Καγιά.
Η Ηλιάνα είναι ένα φρέσκο κορίτσι, το οποίο ότι κι επιλέξει να κάνει στην εμφάνισή της θα είναι απίστευτα hot και σύγχρονο.

https://www.instagram.com/p/CxsT1IUNc7P/

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μιλήσει για τα chic nail arts που επιλέγει στο manicure της ή για τα εντυπωσιακά hairstyles που δοκιμάζει κάθε φορά για να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά η πανέμορφη παρουσιάστρια μας έφτιαξε την εβδομάδα! Δευτέρα σήμερα και η Ηλιάνα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μας δείχνει δύο stylish χτενίσματα τα οποία θα συντροφεύσουν την ίδια μέσα στην εβδομάδα, στα γυρίσματα του Shopping Star.

https://www.instagram.com/p/Cx5IAhXtKzd/

Τα χτενίσματα της Ηλιάνας μας δίνουν απλόχερα έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις. Είναι σύγχρονα, εύκολα και μπορούν να απογειώσουν οποιοδήποτε casual ή formal look.

Αλογοουρά

384807082_999199341158857_8184054207297001443_n.jpg

@ilianapapageorgiou

Η αλογοουρά της Ηλιάνας, είναι ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις το πρωί στο γραφείο και να απογειώσει το office outfit σου. Αν έχεις αφέλειες ή φραντζάκια άφησέ τα να πέφτουν διακριτικά μπροστά στο μέτωπο δημιουργώντας ένα cute & romantic hairstyle. Για τις βραδινές εξόδους, μπορείς να προσθέσεις πίσω στην αλογοουρά ένα αστραφτερό hair clip ή μία sparkle στέκα. Αμέσως, η βαρετή boring αλογοουρά θα πάει σε άλλο level.

Wavy look

384793328_1041267416883471_1014550023178469614_n.jpg

@ilianapapageorgiou

Αν σου αρέσουν τα κυματιστά μαλλιά της Ηλιάνας, σου έχω το πιο εύκολο tip για να πετύχεις το τέλειο wavy look, χωρίς κανένα θερμαντικό εργαλείο. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι τα μαλλιά σου πλεξούδα. Κι όμως! Mετά το λούσιμο, χώρισε τα βρεγμένα μαλλιά στη μέση και σχημάτισε δύο μεγάλες αλογοουρές (αφού πρώτα τα χτενίσεις καλά). Αφού στεγνώσουν, άφησέ τα μαλλιά κάτω και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου από τις κυματιστές άκρες που θα έχουν δημιουργηθεί.

Εσένα ποιο από τα δύο χτενίσματα της Ηλιάνας σου αρέσει περισσότερο;