#trending! To #GingerAleBlonde είναι το απόλυτα φθινοπωρινό χρώμα για τις ξανθές

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#trending! To #GingerAleBlonde είναι το απόλυτα φθινοπωρινό χρώμα για τις ξανθές

Λίγο πιο θερμό, λίγο πιο εύκολο και πολύ όμορφο! 

Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών δεν έχουν σταματήσει να έρχονται και το φθινόπωρό μας έχει γίνει πραγματικά συναρπαστικό! Μετά το καλοκαίρι άλλωστε, έχουμε όλες ραντεβού στο κομμωτήριο για ένα φρεσκάρισμα και η έμπνευση απαιτείται, δεν είναι απλά απαραίτητη! Σήμερα λοιπόν, έχουν την τιμητική τους οι ξανθές αφού η νεότερη τάση είναι το #GingerAleBlonde δηλαδή το ξανθό της.. Τζιτζιμπίρας!

ginger ale

Ακούγεται λίγο αστείο αλλά είναι απλά λαχταριστό! Η τζιτζιμπίρα βλέπεις έχει ένα θερμό, ξανθό χρώμα που είναι ιδανικό για μετά το καλοκαίρι. Διατηρεί βλέπεις τις θερμές αποχρώσεις που έχουν πάρει τα μαλλιά από τον ήλιο αφαιρώντας όμως το κιτρίνισμα. Αυτό που μένει στο τέλος είναι ένα λίγο πιο θερμό, λίγο πιο εύκολο ξανθό που δεν θέλει άμεση συντήρηση.

Αυτό σημαίνει πως μπορείς να χαλαρώσεις λίγο και να κάνεις το -επίσης- απαιτούμενο social distancing αφού δεν θα χρειαστεί να κλείσεις ραντεβού άμεσα στο κομμωτήριο (εκτός και αν έχεις πολλά λευκά). Με ποια τεχνική όμως μπορείς να το υιοθετήσεις; Υπάρχει περιορισμός;

Κανένας! Μπορείς να αλλάξεις την απόχρωση των μαλλιών σου με μία απλή βαφή, να προσθέσεις ginger ale αποχρώσεις με μπαλαγιάζ ή ανταύγειες και να αποκτήσεις το πιο υπέροχο φθινοπωρινό ξανθό. Για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοούμε όμως, δες παρακάτω δέκα παραδείγματα για κάθε περίπτωση ώστε να ξέρεις τι ακριβώς να ζητήσεις στον κομμωτή σου.

Διάβασε ακόμα: Είναι αυτά τα πιο ωραία χρώματα μαλλιών που θα δεις σήμερα; Ναι είναι!