Fall vibes: 10 φθινοπωρινά κραγιόν που θα θέλεις να φοράς από σήμερα κιόλας

Μαρία Ροδίτη
Fall vibes: 10 φθινοπωρινά κραγιόν που θα θέλεις να φοράς από σήμερα κιόλας

Ο καιρός είναι συννεφιασμένος και είπαμε να μπούμε σε #fallmood. Πώς αλλιώς; Με τα πιο hot κραγιόν του φθινοπώρου!

Εδώ και μέρες οι μετεωρολόγοι έχουν ανακοινώσει ότι αυτήν την εβδομάδα ο καιρός… θα κάνει τα δικά του. Θα ξεχάσουμε για λίγο τον καλοκαιρινό καύσωνα και θα μπούμε σε fall mood με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Όπως καταλαβαίνεις, αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία για αρκετές δόσεις fall make up inspo.

Σκέφτηκα, λοιπόν, να ξεκινήσουμε από τα κραγιόν και τις πιο hot φθινοπωρινές αποχρώσεις, τις οποίες από σήμερα κιόλας μπορείς να ξεκινήσεις να φοράς. Ναι, ναι! Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι δεν μπορείς να φοράς κερασί, έντονα κόκκινα, δαμασκηνί και nude-brown κραγιόν;

The perfect nude: Tips για να θα διαλέξεις nude κραγιόν τώρα που έχεις μαυρίσει

Οι πιο hot αποχρώσεις κραγιόν του φθινοπώρου

Αν βαριέσαι εύκολα, το φθινόπωρο του 2022 έρχεται για να σε… αποζημιώσει και με το παραπάνω. Γιατί; Διότι οι τάσεις στα κραγιόν είναι πολλές και σίγουρα θα βρεις μία που θα αντιπροσωπεύει το γούστο και το στυλ σου.

Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη λένε αυτήν τη σεζόν «ναι» στα κλασικά nudes και ροζ κραγιόν, ενώ υποστηρίζουν τόσο τις matte όσο και τις glossy συνθέσεις. Ο Οίκος Sacai, για παράδειγμα, λάνσαρε στο catwalk τα διάφανα glossy χείλη για τη σεζόν Fall/Winter 2022, ο Οίκος Mabille «ψήφισε» μοβ, matte κραγιόν, ενώ οι Οίκοι Schiaparelli και Viktor & Rolf παρέμειναν πιστοί σε all time classic αποχρώσεις, όπως το μπορντό και το κόκκινο.

Μια ματιά στην gallery αρκεί για να πάρεις μια γεύση από τα πιο hot κραγιόν του φθινοπώρου!

Shopping time

Αφού, λοιπόν, πήρες μια γεύση για τα χρώματα που θα επιλέγεις στα χείλη σου το ερχόμενο φθινόπωρο, μήπως… ήρθε η ώρα για shopping; Ρητορική είναι η ερώτηση.

Check την gallery και δες 10 υπέροχα φθινοπωρινά κραγιόν, που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου. Και εννοείται ότι αν θέλεις, μπορείς από σήμερα κιόλας να τα φοράς. Το σκηνικό του καιρού, άλλωστε, το επιβάλλει!