Tο μυστικό μακιγιάζ της Lady Gaga για βελούδινα και ζουμερά χείλη

Μαρία Ροδίτη
Tο μυστικό μακιγιάζ της Lady Gaga για βελούδινα και ζουμερά χείλη

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Invision

Με ένα βίντεο στο TikTok η Lady Gaga αποκάλυψε τι προϊόντα και πώς τα χρησιμοποιεί για τέλεια, juicy χείλη.

Όλες οι stars έχουν το beauty squad τους, το οποίο τις ακολουθεί σε ταξίδια και είναι πάντα ετοιμοπόλεμο για τα μεγάλα events, ώστε να επιμεληθεί την εμφάνισή τους. Είναι, όμως, κι εκείνες οι celebrities που λατρεύουν να ασχολούνται και οι ίδιες με το μακιγιάζ τους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει η Lady Gaga.

Η διάσημη τραγουδίστρια προδόθηκε για τη λατρεία της στο μακιγιάζ δημοσιεύοντας ένα make up tutorial στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok. Όχι ένα οποιοδήποτε tutorial, όμως… Στο βίντεο που δημοσίευσε, η Lady Gaga αποκάλυψε στο κοινό της το μεγάλο μυστικό για βελούδινα και ζουμερά χείλη.

Αν θες απαλά και ενυδατωμένα χείλη άσε το lip balm και κάνε lip slugging

Οι κινήσεις-«κλειδί» της Lady Gaga για juicy χείλη

Στο παρελθόν, η Lady Gaga έχει δείξει τις ικανότητές της στο μακιγιάζ και στο graphic eyeliner, αλλά… αυτήν τη φορά αποφάσισε να αποκαλύψει τα beauty secrets της για τα χείλη. Πώς έχει τόσο ζουμερά και υπέροχα χείλη, λοιπόν, η τραγουδίστρια;

3 προϊόντα μακιγιάζ τα απογειώνουν και αυτά είναι το μολύβι φρυδιών (ναι, ναι, καλά διαβάζεις), το κραγιόν και το lip oil. Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί η Lady Gaga; Πρώτο βήμα είναι να κάνει το περίγραμμα των χειλιών με το μολύβι φρυδιών και έτσι να δώσει διάσταση στα χείλη.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ένα κραγιόν σε μόκα απόχρωση με το οποίο «γεμίζει» τα χείλη και προσθέτει λίγο ακόμα μολύβι φρυδιών. Ολοκληρώνει με lip oil, το οποίο είναι βαθιά ενυδατικό και δίνει αυτό το juicy εφέ στα χείλη. Και voila! Η star έχει τέλεια, ζουμερά και απαλά χείλη στο λεπτό.

Shopping time

Αν θες κι εσύ να πετύχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που έχει στα χείλη της σε αυτό το TikTok βίντεο η Lady Gaga, αρκεί να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery.

Έψαξα και βρήκα για εσένα μολύβια φρυδιών, κραγιόν, αλλά και lip oil που θα σου χαρίσουν χείλη ζηλευτά σαν της διάσημης τραγουδίστριας. Καλά ψώνια, girl!