Vampire skin: Η πιο λαμπερή τάση του Halloween έχει ήδη γίνει viral στο TikTok

Μαρία Ροδίτη
Vampire skin: Η πιο λαμπερή τάση του Halloween έχει ήδη γίνει viral στο TikTok
Ivan Lattuada/Imaxtree.com

Αν δεν σου αρέσει η μαυρίλα αυτού του εθίμου, αλλά θέλεις να πας σε Halloween πάρτι με την παρέα σου, δοκίμασε το vampire skin.

Στις 31 Οκτωβρίου όλοι οι δρόμοι στην Αμερική θα γεμίσουν με μικρούς και μεγάλους που θέλουν να γιορτάσουν το Halloween. Φαντάσματα, βαμπίρ, έντονα μακιγιάζ και νύχια, creepy στολές… Όλα αυτά είναι must για να συμμετάσχει κάποιος σε ένα Halloween party ή night out, αλλά σίγουρα δεν αρέσει σε όλους αυτό το σκηνικό.

Αν είσαι μία από αυτές, αλλά θέλεις να πας κι εσύ στο Halloween party που ετοιμάζει η παρέα σου, - γιατί και στην Ελλάδα αυτό το έθιμο έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια- τότε μπορείς να δοκιμάσεις μια super chic τάση που έχει γίνει viral στο TikTok ήδη από τώρα. Ο λόγος για το vampire skin.

5+1 tips για να κάνεις το foundation σου να δείχνει πιο φυσικό

Τι ακριβώς είναι το vampire skin

Το δέρμα βαμπίρ είναι η πιο πρόσφατη και hot τάση στο TikTok, που προτείνεται για το Halloween και για ένα πιο chic look σε αυτήν τη… μακάβρια παράδοση. Η λογική πίσω από αυτό το makeup trend είναι να δημιουργηθεί η επιδερμίδα και το make up που θα θυμίζει τον Edward και την Bella στο Twilight. Πώς γίνεται αυτό;

Για να πετύχεις το vampire skin πρέπει να χρησιμοποιήσεις υγρό make up, υγρό highlighter και σκιά με glitter. Τα αναμειγνύεις όλα αυτά μαζί στο χέρι σου και απλώνεις το μείγμα σε όλη την επιδερμίδα του προσώπου. Με ένα πινέλο κάνεις blending, ώστε να απλωθεί καλά το προϊόν που δημιούργησες και έπειτα χρησιμοποιείς ασημί glitter σκιά ως την τελευταία πινελιά στο μέτωπο, τα κινητά βλέφαρα, τη μύτη και τα ζυγωματικά. Ολοκλήρωσε με μαύρη μάσκαρα και διάφανο lip gloss και… voila! Έτοιμο το vampire skin κι έτοιμη κι εσύ για το Halloween party στο οποίο πρέπει να παρευρεθείς.

Τι γιορτάζεται το Halloween

Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί και στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη γιορτή θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Απόκριες και κάλαντα, καθώς κάθε χρόνο τα παιδιά ντύνονται βαμπίρ ή με άλλες τρομακτικές στολές, βγαίνουν στους δρόμους, χτυπούν τις πόρτες της γειτονιάς για να πάρουν κέρασμα και λένε την ατάκα «trick or treat» (aka κόλπο ή κέρασμα). Αυτά στην Αμερική.

Γιατί στην Ελλάδα διοργανώνονται parties εκείνη τη βραδιά με ντυμένους και βαμμένους τους καλεσμένους στο mood του Halloween. Σε ένα από αυτά τα πάρτι, λοιπόν, που θα πας δοκίμασε το vampire skin και να είσαι βέβαιη ότι θα κάνεις τη διαφορά!